INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică a pierdut primul meci acasă de la revenirea în Turcia: „Am căzut într-o capcană! Ei ar fi semnat pentru un egal”

Marius Șumudică și-a dezamăgit fanii astăzi
Marius Șumudică și-a dezamăgit fanii astăzi

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 18:47 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 19:06

Marius Șumudică (52 de ani) a ratat ocazia de a lega a treia victorie cu Gaziantep în Super Lig, cedând pe teren propriu (0-1) în fața lui Ankaragucu, la care Olimpiu Moruțan a jucat 62 de minute, oferind assistul de la gol. Florin Niță, Alex Maxim și Denis Drăguș au fost și ei titulari la gazde.

Etapa a 13-a a fost cu ghinion pentru Marius Șumudică și cei trei internaționali români din Super Lig. După o evoluție slabă oferită de Gaziantep astăzi, Ankaragucu a plecat acasă cu toate punctele (0-1) și a și depășit-o în clasament. 

VIRAL! Ce s-a petrecut în spatele băncii lui Șumudică în Gaziantep - Ankaragucu
TURCIA
VIRAL! Ce s-a petrecut în spatele băncii lui Șumudică în Gaziantep - Ankaragucu

Rezultatul surpinde în condițiile în care echipa pregătită de antrenorul român avea patru succese consecutive pe teren propriu în campionat și în Cupa Turciei, fără să primească vreun gol! Reușita lui Uludağ, consemnată chiar înaintea pauzei, după assistul servit de Olimpiu Moruțan, a făcut acum diferența.

Marius Șumudică a pierdut primul meci acasă de la revenirea în Turcia

Este pentru prima dată de la revenirea lui Șumudică în Turcia când pierde acasă! Tehnicianul de 52 de ani a fost vizibil nemulțumit la conferința de presă, acuzându-i pe jucători de o lipsă de motivație: 

„Astăzi am jucat foarte prost, nu am reușit să ne găsim reperele. În mod obișnuit, noi reușim să o facem și să câștigăm ușor partidele de acasă. A fost un meci strâns din punct de vedere tactic”.

Șumudică: „Am căzut în capcana jocului lor"

„Dacă i-aș fi pus pe adversari înaintea jocului să semneze pentru un egal cred că ar fi făcut-o pe loc. Nici n-am reușit să gestionăm bine timpul, adversarii au stat mult pe jos în mod constant. Am căzut în capcana jocului propus de ei. Dacă eram doar un pic mai deștepți făceam noi regulile jocului. Desigur, nu există scuze, astăzi nu am reușit nimic din ce ne-am propus. Echipa trebuie să înțeleagă acest lucru. Mai avem un drum lung de parcurs".

Astăzi, toți cei trei români ai lui Gaziantep au intrat titulari și doar Alexandru Maxim a fost înlocuit în minutul 87, în timp ce Florin Niță și Denis Drăgus au rămas în teren tot meciul.

12este locul ocupat de echipa lui Marius Șumudică după 13 runde. Gaziantep are 15 puncte (toate cu românul pe banca tehnică), aflându-se la 5 distanță de zona retrogradării

Citește și

Vedeta lui Liverpool, conflict pe teren cu Guardiola » A fost nevoie de intervenția lui Klopp pentru a-i despărți
City - Liverpool 1-1
Vedeta lui Liverpool, conflict pe teren cu Guardiola » A fost nevoie de intervenția lui Klopp pentru a-i despărți
Erling Haaland, direct în istoria Premier League » Ce record a spulberat după ce a marcat în poarta lui Liverpool
RECORD
Erling Haaland, direct în istoria Premier League » Ce record a spulberat după ce a marcat în poarta lui Liverpool

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mokmok
mokmok  •  25 Noiembrie 2023, 20:01

Cum am mai scris. Minunile lui Șumudică durează doar câteva etape. Apoi încep căderile și balamucul. Cu Șumudică succesul unei echipe este o utopie.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  25 Noiembrie 2023, 19:09

Too much cake, Sumi...zaharul dauneaza grav sanatatii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează