INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică exultă după victoria echipei sale cu Gaziantep: „I-am bătut din sufragerie”

Marius Șumudică (49 de ani) FOTO IMAGO
Marius Șumudică (49 de ani) FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 20:34 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 20:38

Rizespor, noua echipă a lui Marius Șumudică (49 de ani), a învins Gaziantep, scor 3-0 în runda #20 din campionatul Turciei, iar antrenorul a fost entuziasmat de victoria echipei sale, chiar dacă a pregătit meciul din România.

Marius Șumudică nu a fost astăzi la meci, dar acesta a pregătit online partida cu fosta sa formație, Gaziantep. Antrenorul, care a semnat un contract pe un an și jumătate cu Rizespor, ajunge vineri la echipă și debutează sâmbătă, la Istanbul, cu Bașakșehir.

Marius Șumudică: „I-am bătut din sufragerie”

„De 2 zile am pregătit jocul. Sunt în România, am avut trei ședințe, dintre care două pe zoom și una telefonică, am vorbit și la pauza jocului. Eu am pregătit meciul, m-am simțit foarte bine la Gaziantep și știam ce joacă. A fost echipa mea și cunoșteam punctele forte și punctele slabe ale jucătorilor. Am reușit să câștig, pot să zic că i-am bătut din sufragerie.

Sunt foarte bucuros că am pregătit foarte bine jocul, că au respectat tot ceea ce am cerut. Erau foarte încântați, căpitanul echipei mi-a transmis să ajung cât mai repede că iși dorește să lucreze cu mine” a declarat Marius Șumudică la emisiunea Fotbal Club.

Marius Șumudică: „Aș fi putut să fiu foarte departe în cariera mea”

„Voi încerca să devin puțin mai echilibrat, cred că aș fi putut să fiu foarte departe în cariera mea de antrenor. Asta mi-au spus oamenii de fotbal foarte cunoscuți din Turcia și chiar și Mircea Lucescu, care mi-a transmis că echipele mari au întrebat de mine, iar în opinia unor conducători sunt cel mai bun antrenor din Turcia.

Va trebui să mă cenzurez, încă sunt tânăr, am 49 de ani și pe mulți i-a deranjat ce făceam după finalul partidelor. Sunt greșelile mele care nu sunt demne de poziția unui antrenor care vrea să avanseze cât mai mult în carieră. Am nevoie de oameni care să îmi dea un echilibru și i-am găsit în staff. Mă voi duce la Rizespor și sper ca în scurt timp să ajunge la o echipă mare” a mai spus antrenorul român pentru sursa citată.

Marius Șumudică exultă după victoria echipei sale cu Gaziantep: „I-am bătut din sufragerie”
Jucătorii echipei Rizespor, noua formație a lui Marius Șumudică FOTO IMAGO

După victoria de azi, Rizespor a urcat pe locul 12 în Turcia și s-a îndepărtat la 5 puncte de zona roșie a clasamentului, dar pentru formația lui Marius Șumudică urmează două meciuri infernale: „Obiectivul meu este să scăpăm de la retrogadare și să jucăm un fotbal frumos. Avem două meciuri infernale, cu Istanbul Bașakșehir și Fenerbahce, două cluburi pe care eu le-am bătut cu Gaziantep. Va fi foarte greu, echipa are șase jucători infectați cu COVID-19, printre care și Fernando Boldrin”

VIDEO. Dumitru Dragomir îl ridică în slăvi pe Șumudică: „A știut ce face!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică și Dan Petrescu, duel pentru un jucător de la CFR Cluj! Antrenorul lui Rizespor a recunoscut interesul: „E pe lista mea”

Schimbare importantă la echipa lui Cosmin Olăroiu » Ce decizie au luat conducătorii clubului pentru a obține licența

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cornelcc
cornelcc  •  22 Ianuarie 2021, 13:59

Un vechi proverb romanesc spune, simplu si adevarat: ***. Sumimica si Jiji ar trebui sa-l inteleaga, daca ar fi un pic mai ... “mobilati” la mansarde. Alt proverb zice ca “de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!”. La fel de adevarat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

171875491077582
Costel Chelaru  •  21 Ianuarie 2021, 00:30

Cat de obraznic si laudaros e omul asta...

leutoltean
leutoltean  •  20 Ianuarie 2021, 22:23

Dl Șumudică a venit de câteva zile din Turcia și pleacă vineri înapoi. Nici pentru el nu se aplică măsura carantinării la Venirea din Turcia?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează