INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică și Dan Petrescu, duel pentru un jucător de la CFR Cluj! Antrenorul lui Rizespor a recunoscut interesul: „E pe lista mea”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 20:11 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 20:29

Croatul Damjan Djokovic (30 de ani), mijlocașul lui CFR Cluj, este dorit de Marius Șumudică la Rizespor, dar și de Dan Petrescu, la Kayserispor.

Fotbalistul venit la CFR Cluj vara lui 2017, gratis, este tot mai aproape să se despartă de formația antrenată de Edi Iordănescu, fiind dorit de cei doi antrenori români.

Marius Șumudică și Dan Petrescu îl vor pe Damjan Djokovic de la CFR Cluj

Noul antrenor al lui Rizespor a recunoscut că-l vrea pe Djokovic și spune că turcii ar putea să-i ofere fără probleme un salariu de 500.000 de euro pe an, iar lui CFR Cluj să-i acute 400.000 de euro pentru transfer.

„Îl doresc pe Djokovic, dar nu știu exact ce se întâmplă cu el. Eu am dat o listă de jucători către conducerea lui Kayseri, iar Djokovic era pe listă. Vreau trei jucători din Turcia, pe care îi cunosc, și pe Djokovic. El va alege oferta mai bună, va alege ce e mai bine pentru el. Eu l-am vrut și la Gaziantep.

Nu știu amănunte financiare, dar Rizespor poate fără probleme să aceste sume. El are impresar și discută cu cele două cluburi. Dacă merge la Kayseri, asta e. Dacă vine la Rizespor, poate pleacă vineri cu mine în Turcia”, a declarat Marius Șumudică la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

1.600.000 de euroeste cota lui Damjan Djokovic, potrivit transfermarkt

Djokovic este om de bază pentru campioana României, bifând 23 de partide în toate competițiile. Acesta a ajuns la club în septembrie 2017 și a fost om de bază la cele trei titluri câștigate de CFR Cluj în Liga 1

25 de meciuria jucat Djokovic pentru CFR Cluj în acest sezon

De-a lungul carierei, Djokovic a jucat la Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bolona, Livorno, Ajaccio, Greuther Furth, Spezia și Rijeka.

VIDEO Dumitru Dragomir îl ridică în slăvi pe Șumudică: „A știut ce face!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică a intrat în videoconferinţă cu jucătorii săi înainte de meciul cu Gaziantep! Ce le-a promis + prima reacție după victorie

Toate detaliile despre noul club a lui Marius Șumudică » Un fost jucător de la FCSB și un campion în Premier League și Ligue 1 se află în lot

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dodo001
dodo001  •  21 Ianuarie 2021, 21:29

Am inteles ca nu il lasa fara 2 milioane de euro. Unpic mai valoros decat Man sau Coman care valoreaza mai putin, deh, nu au jucat in Europa doar meciuri cu Clinceni, Voluntari sau Hermanstadt...canci cota

Vezi toate comentariile (1)
Comentează