INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Anunțul făcut de Marius Șumudică înaintea meciului capital de luni cu Antalyaspor în deplasare

Marius Șumudică și-a montat elevii la antrenamente / Foto: X Gaziantep
Marius Șumudică și-a montat elevii la antrenamente / Foto: X Gaziantep

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 14:25 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 14:58

Marius Șumudică (52 de ani) a lăudat conducerea lui Gaziantep și a promis că va risipi toți norii negri. „Situația în care ne aflăm nu convine nimănui. Trebuie să ieșim de la ananghie, dându-ne toți mâna. Partida din Antalya e foarte importantă și nu îmi doresc alt rezultat decât victoria", spune antrenorul român.

Marius Șumudică a scăpat de primul hop major apărut după ultima înfrângere cu Gaziantep. Demis, dar apoi confirmat de președintele clubului, după ce antrenorul român a promis că va plăti din buzunar 100.000 de euro dacă nu salvează echipa de la retrogradare, acesta a lucrat mult în cursul săptămânii la moralul jucătorilor și le-a pus în vedere că victoria e unica variantă în deplasarea de la Antalya.

Cotidianul local turcesc Olaymedya a dezvăluit astăzi că Șumudică are deplină încredere în președinte și în conducerea administrativă.

Unica aspirantă la găzduirea CM 2034 și-a lansat oficial candidatura. Care sunt logoul și sloganul alese
CM 2034
Unica aspirantă la găzduirea CM 2034 și-a lansat oficial candidatura. Care sunt logoul și sloganul alese

Marius Șumudică: „Ei fac tot ceea ce ne dorim”

„Avem un președinte și un management foarte bune. Ei fac tot ceea ce ne dorim. Această situație ingrată în care ne aflăm nu ne convine nici nouă, nici comunității. Trebuie să ieșim din zona retrogradării, dându-ne toți mâna.

Meciul de luni, din Antalya, este foarte important pentru noi și nu îmi doresc alt rezultat decât un succes", a mărturisit Șumudică. Care a remarcat motivația elevilor săi la pregătiri și voința de a-l susține pe tehnician în efortul de a rupe seria neagră de rezultate, reflectată de un singur triumf bifat în ultimele 10 etape.

Șumudică a primit flori de la grupurile de ultrași

„Afirmând că au încredere în Marius Șumudică și în stafful său, grupurile de suporteri au declarat că își vor spori sprijinul din tribune pentru ca echipa să rămână în Super Lig. Fanii au oferit flori antrenorului Șumudică și jucătorilor Papy și Furkan Soyalp. Ultrașii le-au urat succes la jocul din deplasare cu Antalyaspor și au anunțat că vor merge cu 4-5 autocare.

Și tehnicianul român le-a mulțumit ultrașilor și a mărturisit că se așteaptă la o mai mare susținere până la finalul sezonului, când speră ca Gaziantep să se scape de retrogradare", a scris cotidianul local Telgraf.

Ne bazăm pe antrenorul nostru și pe echipa noastră. Suntem uniți pentru următoarele meciuri și pentru ce va urma. La sfârșitul campionatului, Gaziantep va termina pe locul pe care îl merită
Memyk Yilmaz, președinte Gaziantep

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Fostul antrenor al lui Rapid a plecat de la naționala cu care a înregistrat o mare performanță anul acesta
NIGERIA
Fostul antrenor al lui Rapid a plecat de la naționala cu care a înregistrat o mare performanță anul acesta
Suspendare drastică pentru arbitrul care a făcut praf meciul Lazio - Milan. Cât va sta pe tușă!
ITALIA
Suspendare drastică pentru arbitrul care a făcut praf meciul Lazio - Milan. Cât va sta pe tușă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează