INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Marius Șumudică, mesaj în engleză » Ce le transmite turcilor în plină pandemie de coronavirus

Marius Șumudică // sursă foto: facebook Gaziantep Futbol Kulubu
Marius Șumudică // sursă foto: facebook Gaziantep Futbol Kulubu

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2020 22:24

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul echipei Gaziantep, a oferit un mesaj pentru cetățenii turci, în care îi îndeamnă pe aceștia să rămână acasă.

Filmulețul în care antrenorul român vorbește în limba engleză a fost postat pe pagina de Facebook a clubului antrenat de acesta, Gaziantep.

„Salutare, stimați cetățeni ai Turciei. Trecem prin vremuri dificile. Acest coronavirus ne-a lovit pe toți, la nivel global. Mesajul meu pentru voi este «vă rog, rămâneți acasă». Ajutorul vostru și al familiilor voastre este de o importanță imensă. Turcia și cetățenii ei au fost foarte generoși cu mine și vă respect și vă mulțumesc pentru asta. Dar, vă rog: Luați această situație în serios și luați toate măsurile pentru a vă proteja pe voi și pe cei dragi. Toți trebuie să ne rugăm și să ne sprijinim unii pe ceilalți și vom învinge acest virus împreună. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a fost mesajul transmis de Marius Șumudică.

1236 de cazuride coronavirus au fost înregistrate în Turcia

Ultimele informații despre Covid-19 în România

Citește și alte știri despre coronavirus în fotbal:

Fatih Terim are coronavirus » Mesajul postat de antrenorul lui Florin Andone

Barcelona a decis să reia antrenamentele la finalul lunii aprilie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează