INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RAPID

Marius Șumudică nu închide ușa Rapidului: „Mi-am arătat deschiderea, dar domnul Angelescu a spus asta” + Ce echipă din Liga 2 l-a impresionat

Marius Șumudică (50 de ani) este aproape de Rapid în aceste momente dificile, dar spune că nimeni din conducere nu l-a contactat.
Marius Șumudică (50 de ani) este aproape de Rapid în aceste momente dificile, dar spune că nimeni din conducere nu l-a contactat.

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 17:30 / Actualizat marti, 16 martie 2021 19:15

Marius Șumudică (50 de ani) este dispus să ajute Rapidul în finalul de sezon din Liga 2, dar spune că nimeni din conducere nu l-a contactat. 

Marius Șumudică este liber de contract după despărțirea de Rizespor. Fanii îl vor pe banca Rapidului în acest final de sezon, în tentativa de a duce echipa în play-off-ul ligii secunde. Șumi spune că nimeni din conducere nu i-a dat vreun mesaj. 

Marius Șumudică, aproape de Rapid

„Probabil ar însemna ceva să merg în vestiar. Atât timp cât nu am fost contactat de nimeni de la club, nu aș putea face asta. Nu pot să merg direct. Eu mi-am arătat deschiderea față de acest subiect. Eu nu cunosc foarte bine jucătorii. Nici eu, ca antrenor, nu aș accepta asta. Dar din punct de vedere a ce însemn eu pentru Rapid, ar fi un oarecare șoc. Eu am mai spus și când era Grigore acolo. Nu îl condamnat. 

Chiar zicea domnul Angelescu: «Cum să îl aduc pe Șumudică, antrenorul anului în Turcia?!». Sper să nu fi fost ironic. Rapid mi-a dat multe și vreau să dau înapoi!”, a declarat Marius Șumudică, la „Digi Sport Special”.

Am văzut că sunt echipe mult mai bune decât Rapid în divizia secundă. Mi-a plăcut mult, spre exemplu, Dunărea Călărași. O echipă așezată bine de Pustai. I-am văzut la Csikszereda. Apropo de ei, nu știu ce or mânca băieții ăia de acolo, sunt bine făcuți, trupe de comando.
- Marius Șumudică

VIDEO. Șumudică a provocat o adevărată criză de nervi! Daniel Pancu: „Am spart un televizor în vestiar! Se înșelase în privința mea”

Citește și alte știri despre: 

Lovitura încercată de Dinamo peste noapte, pentru postul de antrenor: „Mi-au zis că blochează tot până le dau eu răspunsul!”

Marius Șumudică anunță că doi GRANZI se bat pe Alexandru Maxim: „A intrat în atenția lor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează