INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG, victorie în „Le Classique” » Două goluri și un cartonaș roșu pe „Stade Velodrome”

Olympique de Marseille - PSG 0-2 // foto: Imago +8   FOTO
Olympique de Marseille - PSG 0-2 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 23:57 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 00:13

PSG a câștigat „clasicul” fotbalului francez, scor 2-0 cu Olympique de Marseille.

Campioana din Ligue 1 a rezolvat meciul încă din prima repriză. Ambele goluri ale meciului au venit în prima jumătate de oră și au fost reușite de Kylian Mbappe, în minutul 9, și Mauro Icardi, în minutul 24.

Olympique de Marseille - PSG 0-2

Mbappe a marcat cu un șut din careu pe sub portar după o cursă în viteză, în timp ce argentinianul a înscris cu o lovitură incredibilă de cap, pe spate, la care Mandanda nu a avut replică.

+4 FOTO

La fel ca meciul din tur, câștigat de Marseille cu 1-0 pe „Parc des Princes”, cartonașul roșu a fost arătat. Dimitri Payet a fost eliminat în minutul 90, după o intrare cu talpa pe șoldul lui Marco Verratti.

Parizienii au obținut astfel prima victorie împotriva rivalei sub conducerea lui Mauricio Pochettino și rămân pe locul 3, cu 51 de puncte, 3 sub liderul Lille, în timp ce Marseille ocupă a 9-a poziție, cu doar un punct obținut în ultimele 5 etape.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„MONSTRUL” Zlatan Ibrahimovic! Borna incredibilă bifată după ultima ispravă în tricoul lui AC Milan

Liverpool - Manchester City 1-4 » Campioana, zdrobită de Manchester City chiar pe Anfield!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează