INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Marseille - Rennes amânat, după un protest violent al suporterilor lui OM! Torțe, pietre și un jucător bătut la baza de antrenament a echipei

Suporterii lui OM +6   FOTO
Suporterii lui OM

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 18:57 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 19:29

Suporterii echipei Olympique Marseille au luat cu asalt baza de antrenament a echipei, în semn de protest față de rezultatele slabe înregistrate de favoriții lor în ultima perioadă.

Tensiunea a atins cote alarmante la Marseille astăzi, în ziua meciului pe care echipa din sudul Franței ar fi trebuit să îl dispute cu Rennes. Înfuriați de rezultatele înregistrate de OM în ultima lună (o singură victorie în 9 meciuri), suporterii echipei au dat buzna în centrul de antrenament al echipei. Potrivit cotidianului La Provence, în jur de 350 de suporteri au fost prezenți la manifestația violentă, în care s-a aruncat cu torțe și pietre.

Marseille - Rennes, amânat!

Fanii au afișat bannere pe care era scris mesajul „Șefii clubului să plece” și altele prin care era cerută explicit plecarea președintelui Jacques-Henri Eyraud. Mai mult, în presa internațională au apărut informații conform cărora autocarul echipei a fost lovit cu pietre, un jucător al echipei bătut și valiza antrenorului Andre Villas-Boas aruncată!

+2 FOTO

După incidentele de la baza Robert Louis Dreyfus, oficialii ligii franceze au decis amânarea meciului, potrivit RMC!

Marseille ocupă locul 6 în Ligue 1 cu 32 de puncte acumulate în 20 de meciuri. Echipa lui Villas-Boas are 3 înfrângeri consecutive în campionat și 14 puncte sub liderul Olympique Lyonnais, dar și două meciuri în minus.

În Liga Campionilor, parcursul lui OM a fost jenant. Francezii au acumulat doar 3 puncte într-o grupă din care au mai făcut parte Manchester City, FC Porto și Olympiakos.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

A plecat de la Manchester United după 21 de ani petrecuți pe Old Trafford » La ce echipă a ajuns internaționalul englez

Dennis Man, convocat la o zi după ce a semnat cu Parma » Dar antrenorul avertizează: „Cu tot respectul, vine din campionatul românesc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close