INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERNAȚIONAL

Portar atacat și rănit cu petarde într-un derby din Chile » Partida a fost suspendată

Martin Parra foto: Imago
Martin Parra foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 10:50 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 12:21

Derby-ul din Easy Cup Chile, dintre Universidad Catolica și Universidad de Chile, a fost suspendat după un eveniment tragic, la scorul de 1-0 pentru gazde. Portarul oaspeților de la Universidad de Chile, Martin Parra (22 de ani), a fost victima unui atac cu petarde venite din tribuna gazdelor.

Incidentul a avut loc la un minut după golul marcat de Fernando Zampedri (n.r. - jucător Universidad Catolica). Arbitrul a decis suspendarea partidei, iar goalkeeper-ul a fost transportat de urgență la spital, purtând un guler medical, potrivit Elmostrador.

Tragedie la un derby din Indonezia! 125 de persoane au murit după ce fanii au intrat pe teren
INDONEZIA
Tragedie la un derby din Indonezia! 125 de persoane au murit după ce fanii au intrat pe teren

Portar atacat cu petarde într-un derby din Chile » Partida a fost suspendată

Universidad de Chile și-ar fi dorit să câștige partida la masa verde, dar Federația din Chile a decis rejucarea partidei de la minutul 6, moment în care a avut loc incidentul, potrivit Redgol.cl.

„Consiliul de administrație al Federației Chilene de Fotbal (FFCH) a decis, într-o ședință extraordinară, că meciul valabil pentru manșa secundă din sferturile de finală din Chile Easy Cup, dintre Universidad Católica și Universidad de Chile, va fi reprogramat pentru a juca minutele rămase (84). Acest meci se va juca fără public”, a fost comunicatul venit de la Federație.

Diagnosticul pus lui Martin Parra

Martin Parra a fost diagnosticat cu o traumă acustică gravă: hipoacuzie neurosenzorială secundară, în urma căreia a fost aproape să-și piardă auzul. Clubul a transmis că acesta va fi supus la o serie de controale medicale suplimentare pe 6 octombrie.

Citește și alte știri:

Marius Șumudică a făcut show în Arabia Saudită după ultima victorie » Dans pe ritmuri orientale cu suporterii

Fost jucător în Liga 1, pe teren la tragedia din Indonezia: „Fanii au vrut să vină după noi la vestiare. Din ce știu, sunt 200 de morți”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează