INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Mărturia lui Gianluigi Donnarumma despre teroarea simțită în timpul jafului de la Paris: „N-am putut face nimic. Eram legat și fără puteri”

Gianluigi Donnarumma // Foto: Imago
Gianluigi Donnarumma // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 16:55 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 17:58

Gianluigi Donnarumma (24 de ani), portarul lui PSG, a povestit teroarea trăită în noaptea în care a fost călcat de hoți: „Frica a fost atât de mare, dar și mai mult conta că i se poate întâmpla ceva rău Alessiei, care este speriată și acum”.

A doua zi după ce a fost vizitat de hoți Gianluigi Donnarumma a oferit detalii despre spaima și teama trăite împreună cu logodnica sa, Alessia, în locuința din Paris. Portarul lui PSG a dezvăluit cum a fost luat din pat de răufăcători: „Să te trezești cu oameni în casa ta la trei dimineață cred că e cea mai groaznică senzație pe care o poți avea. 

Am fost imobilizat și Alessia a fost obligată să le dea tot ce aveam mai prețios. Ancheta este în plină desfășurare și trebuie să merg la poliție pentru a încerca să le spun tot ceea ce ni s-a întâmplat".

Exclus din lot, Mbappe e bănuit de șefii lui PSG: „Merge gratis la ei în 2024! E aproape SABOTAJ ce face”
FRANȚA
Exclus din lot, Mbappe e bănuit de șefii lui PSG: „Merge gratis la ei în 2024! E aproape SABOTAJ ce face”

Gianluigi Donnarumma și iubita lui au ajuns și la spital

După ce infractorii s-au făcut nevăzuți, Gigio și Alessia s-au refugiat șocați într-un hotel de lux din apropiere și de-acolo au sunat la poliție: „Eu și logodnica mea a trebuit să părăsim locuința pentru buna desfășurare a investigațiilor și pentru moment stăm la hotel. Teama a fost atât de mare, însă și mai mult conta că i se poate întâmpla ceva rău Alessiei. Eram legat și impotent, nu puteam să fac nimic. 

Rămăsese cu ei numai Alessia, care este și astăzi speriată. Au fost clipe de teroare și groază, mai ales pentru ea! Mie îmi era frică să nu pățească ceva. Eu nu stăpânesc prea bine limba franceză și a fost foarte greu să le explic unde se află valorile din casă. Au pus-o să le arate pe Alessia, care era în stare de șoc”.

Gianluigi Donnarumma, amenințat cu o armă

Presa italiană susține că cei doi au fost amenințați cu o armă de către bandiți. Goalkeeperul lui PSG și iubita lui au fost legați de mâini și picioare, în timp ce hoții au sustras bunuri în valoare de 500.000 de euro. 

Cei doi au fost și loviți și dezbrăcați, reușind să se dezlege după ce bandiții au fugit. Ei au ajuns și la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cât încasează Cristiano Ronaldo pentru o postare pe Instagram » Pe cine lasă în urmă în top starul portughez

Un coleg al lui Boloca de la Sassuolo nu s-a mai transferat la Spartak din cauza patronului: „Nu facem afaceri cu rușii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează