INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PLECARE

Mărturia lui Pepe după ce s-a despărțit de Real Madrid: "Sunt multe lucruri pe care nu le înțeleg la Zidane. De ce am dispărut din echipă?"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 11:08

Aventura lui Pepe la Real Madrid și-a găsit sfârșitul în această vară, fundașul urmând să părăsească echipa alături de care a reușit cele mai mari performanțe din carieră. 

Acesta a vorbit în presa internațională despre perioada petrecută la echipa madrilenă, dar spune că nu s-a despărțit în termeni tocmai amiabili de Zinedine Zidane. 

"Sunt fericit pentru că am dat întotdeauna totul pentru acest club. M-am simțit foarte iubit de fani și că e ceva ce nimeni nu poate să-mi răpească vreodată. În fiecare zi m-am trezit pentru a merge să mă antrenez cu Real Madrid și a fost special. Nu este un moment special anume, totul a fost special.

Ce a făcut Zidane la Madrid este spectaculos, dar mai sunt încă lucruri pe care nu le înțeleg, ca de exemplu de ce am dispărut din echipă. Nu mi-am luat la revedere de la Zidane, pentru că el și conducerea lui Real Madrid știau dinaintea mea că voi pleca. 

Am fost plăcut surprins de sinceritatea arătată de Rafa Benitez. M-am identificat foarte mult cu el, chiar dacă el nu m-a folosit la început. Zidane și Benitez sunt două persoane complet diferite. Mi-a plcăcut modul de lucru impus de Benitez", a spus Pepe, în presa internațională.

Pepe a evoluat pentru Real Madrid între 2007 și 2017, perioadă în care a reușit trei titluri, două Cupe, două Supercupe ale Spaniei, trei Ligi ale Campionilor, o Supercupă a Europei și două Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Fundașul de 34 de ani ar putea ajunge din sezonul următor în Franța, la PSG. (DETALII, AICI)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  07 Iunie 2017, 06:55
Postat de nea_vanea.60 pe 06 Iunie 2017, 15:21

scoate pe oricine ca sa-si bage francezii lui!

.. si sa ia 2 champions si primul titlu dupa 5 ani. Francezii despre care vb tu e de fapt doar unul, Varane. Real are 2 de toti in lot, cu Benzema, care oricum e titular de drept de ani buni si face acus un deceniu de cand e la Real. Varane la 24 de ani abia impliniti are deja 35 de prezente la nationala Frantei, nu mai e un pusti de 20 de ani pe care sa-l poti tine pe banca, ca iti pleaca imediat. Pepe are 34 de ani, cat o mai duce la nivel inalt?

capca1
capca1  •  06 Iunie 2017, 16:04

Omul ăsta e un miracol : nu are picioare ci două topoare ! Cel mai barbar fundaș central, cred că l-ar fi făcut și pe Bumbescu să plângă !

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Iunie 2017, 15:21

scoate pe oricine ca sa-si bage francezii lui!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează