INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

Mărturie-șoc după o nouă accidentare gravă a starului din naționala Italiei: „A vrut să se lase de fotbal!”

Zaniolo i-a spus mamei sale că era distrus psihic de a doua ruptură de ligamente încrucișate. foto: Guliver/Getty Images
Zaniolo i-a spus mamei sale că era distrus psihic de a doua ruptură de ligamente încrucișate. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2020 11:15 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 11:32

Nicolò Zaniolo (21 de ani) i-a spus mamei sale că era distrus psihic de a doua ruptură de ligamente încrucișate în mai puțin de un an. Mijlocașul Romei și al naționalei Italiei a decis să schimbe chirurgul. 

Nicolò Zaniolo nu și-a revenit din starea de șoc provocată de noua accidentare gravă suferită luni la Amsterdam. Mama mijlocașului Romei a povestit drama prin care trece: "Imediat după mi-a zis că vrea să renunțe la fotbal. Dar i s-a explicat că are o musculatură puternică și ligamentele sunt fragile, i s-au dat exemplele altor jucători recuperați după aceeași problemă și acum are moralul mai ridicat. Chiar l-am auzit promițând «voi reface și genunchiul ăsta și voi reveni mai puternic!».

Mărturie-șoc după o nouă accidentare gravă a starului din naționala Italiei: „A vrut să se lase de fotbal!”

Zaniolo se operează în Austria

Francesca Costa a mai dezvăluit că fiul său și-a amânat operația (în ianuarie a făcut-o la Clinica Villa Stuart din Roma) și, probabil, va alege să meargă în Austria, la Gelenkpunkt din Innsbruck, spitalul unde a fost "reparat" de profesorul Christian Fink și Giorgio Chiellini. 

"Evaluăm mai multe varante. Nu e însă problema de chirurg, ci psihologică, pentru că nu mai vrea să trăiască același drum", a explicat doamna Costa. Zaniolo și-a rupt ligamentul încrucișat anterior al genunchiului stâng în prima repriză a partidei cu Olanda (1-0) și trebuie să ia o nouă pauză de cel puțin 6 luni

Îl blochează pe Džeko! 

Leziunea lui Nicolò schimbă planurile Romei, care negocia cu Juventus transferul lui Džeko. Fără Zaniolo pentru o mare parte a sezonului, giallorossii nu i-ar mai da drumul căpitanului bosniac. Și campioana Italiei ar trebui să se reorienteze, nici Luis Suárez nemaifiind atât convins să vină.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Încă un român în Serie A? Sampdoria se interesează tot mai tare de un internațional

Ce eroare! O echipă a fost exclusă din Liga Campionilor fără să aibă niciun caz de coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează