INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mărturii tulburătoare ale superfotbalistului comparat cu Messi: "Nu am putut să-mi gestionez atacurile de panică. De asta am pierdut EURO"

Bojan Krkic, rezervă la Barcelona într-un El Clasico cu Real Madrid din 2011 // 
FOTO: Guliver/ Getty Images
Bojan Krkic, rezervă la Barcelona într-un El Clasico cu Real Madrid din 2011 // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 19 mai 2018 14:33

Bojan Krkici (27 de ani), atacantul spaniol comparat cândva cu Messi, explică de ce n-a ajuns în top. "Fotbalul e viața mea, dar am o problemă. Lumea nu știe că am pierdut un European din cauza asta", s-a plâns spaniolul.

Bojan Krkici a ajuns la 27 de ani și nici la Alavés nu se poate impune ca titular. Considerat un mare talent al fotbalului spaniol și comparat cu Messi, datorită celor 900 de goluri și rezultatelor din perioada când era în Academia Barcei și la "naționalele" de juniori și tineret, atacantul și-a irosit o bună parte a carierei.

Nicăieri nu și-a găsit locul, în Italia, Olanda, Anglia și Germania: "Aveam atacuri de panică, lumea nu știe, dar nimeni nu dorea să-mi vorbească".

Bojan a povestit în The Guardian de unde a pornit totul: "Sunt forțe pe care nu le poți controla și eu n-am rezistat presiunii. La 17 ani viața mi s-a schimbat pentru totdeauna. Am fost la Mondialul U17 și nimeni nu mă cunoștea, iar când m-am întors nu mai puteam merge liniștit pe stradă.

Apoi, am debutat cu Osasuna, primul meci în Ligă, golul cu Villarreal și convocarea la națională în februarie 2008. Totul s-a întâmplat teribil de repede. Krkici a suferit enorm: "Simțeam un rău continuu, prea multă presiune mentală și nu-mi puteam gestiona anxietatea. Intram în panică zile întregi. Înaintea unui meci cu Franța mi s-a făcut prima oară rău în vestiar și a durat până în vară. M-am izolat, refuzând convocarea lui Aragones. Așa am pierdut Euro 2008".

6 echipe
i-au dat o șansă lui Bojan din 2011 după despărțirea de Barca: Roma, Milan, Ajax, Stoke, Mainz și Alavés. Doar ţn Premier i-a mers mai bine, 14 goluri în 53 de meciuri. Are o selecție la "națională"

"Decizia de a nu merge la Euro mi-a tăiat picioarele. Lumea mă insulta, mă acuza că nu-mi pasă de Spania, dar nu știa de suferința mea. Iubesc fotbalul și sunt mândru de cariera mea. N-am de gând să mă retrag"
Bojan Krkici, atacant Deportivo Alavés

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează