INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - LAZIO 1-0

VIDEO + FOTO Massimiliano Allegri, enervat la culme în timpul meciului Juventus - Lazio » Ce l-a scos din sărite pe tehnicianul „Bătrânei Doamne”

Massimiliano Allegri (55 de ani), antrenorul lui Juventus (foto: Guliver/Getty Images) +5   FOTO
Massimiliano Allegri (55 de ani), antrenorul lui Juventus (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 15:55 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 16:11

Massimiliano Allegri (55 de ani), antrenorul celor de la Juventus, s-a enervat teribil la marginea terenului, în timpul meciului câștigat de torinezi în fața celor de la Lazio, scor 1-0, în faza „sferturilor” de finală ale Cupei Italiei. 

Tehnicianul piemontezilor s-a arătat indignat de decizia pe care Angel Di Maria (34 de ani), fotbalistul argentinian al lui Juventus, a luat-o, în timpul unui atac periculos pentru alb-negri. 

Adrian Mititelu i-a închis telefonul în nas lui Tudor Samuilă: „Pa, la revedere!” » De la ce s-a „aprins” finanțatorul lui FCU Craiova
FCU CRAIOVA 1948
Adrian Mititelu i-a închis telefonul în nas lui Tudor Samuilă: „Pa, la revedere!” » De la ce s-a „aprins” finanțatorul lui FCU Craiova

Angel Di Maria l-a enervat pe Massimiliano Allegri, în timpul meciului Juventus - Lazio

Angel Di Maria a primit balonul din partea dreaptă a atacului lui Juventus, de la un coechipier. Fotbalistul sud-american a vrut să îl lanseze în adâncime pe Moise Kean (22 de ani), însă mingea a fost interceptată cu ușurință de Patric, unul dintre fundașii centrali ai lui Lazio. 

În acel moment, Massimiliano Allegri a devenit un vulcan pe marginea terenului. S-a enervat, a urlat și s-a așezat în cele din urmă pe banca de rezerve, spre mirarea celorlați membri ai staff-ului lui Juventus. 

Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
+1 FOTO

Juventus o va întâlni pe Inter Milano în semifinalele Cupei Italiei

În urma victoriei obținute în fața lui Lazio, grație reușitei semnate de Bremer, în minutul 44, „Bătrâna Doamnă” o va înfrunta pe Inter Milano în semifinalele competiției. 

Manșa tur se joacă la Milano, pe 5 aprilie. Returul se va disputa 3 săptămâni mai târziu, pe terenul lui Juventus. În cealaltă semifinală se vor duela Cremonese și Fiorentina. 

VIDEO. Rezumat: Juventus - Lazio 1-0

Citește și: 

Măsura radicală pe care conducerea clubului FC Barcelona vrea să o ia în privința fanilor lui Real Madrid, înaintea meciului direct din Cupa Regelui Spaniei

Schimbare în lotul de Conference League al lui Lazio, înainte de „dubla” cu CFR Cluj: iese Ștefan Radu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
21tornado
21tornado  •  03 Februarie 2023, 20:12

Allegri e un pacalici profitor. Habar nu are de antrenorat, sunt fan juve de peste 40 de ani, el doar a mostenit echipa fantastica a lui Conte cu Pirlo, Pogba, Vidal, Bonucci, Chiellini, Barzagli, Buffon cu care a ajuns in 2 finale de liga pe care le-a pierdut in mod rusinos. Nu stie decat toti in aparare si contraatac, nici o schema de joc, nici o idee, nimic in afara de autobuzul in poarta si ce o fi o fi in atac. O rusine ordinara. Platit cu peste 7 milioane de euro pe an,cu o echipa mult mai buna dar cu rezultate mai slabe decat ale unui antrenor amator(Pirlo). Un mascarici norocos

Vezi toate comentariile (1)
Comentează