INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Și Massimiliano Allegri, tentat să meargă în Arabia Saudită » Ce ofertă ar fi primit antrenorul lui Juventus

Massimiliano Allegri, tentat să meargă în Arabia Saudită. Foto: Imago Images
Massimiliano Allegri, tentat să meargă în Arabia Saudită. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2023 12:14 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 12:14

Un club din Riad îl vrea pe Massimiliano Allegri (55 de ani), tehnicianul lui Juventus, care mai are contract până în 2025. Ar putea fi vorba despre Al-Nassr sau Al-Hilal, care îi propune un salariu de 3-4 ori mai mare decât cel actual de 7 milioane de euro plus bonusuri.

Nu numai starurile din Europa sunt ademenite să se ducă în Arabia Saudită, ci și antrenorii cu CV. După Cristiano Ronaldo și Karim Benzema, s-ar putea înscrie pe lista achizițiilor de top în Golf și Massimiliano Allegri. Deși Juventus a anunțat, în mai multe rânduri, că vrea să continue cu tehnicianul de 55 de ani, care mai are contract până în 2025 cu clubul boanconero, o superofertă de la Riad ar putea schimba datele problemei. 

Gazzetta dello Sport anunță azi că în cel mult 48 de ore vor avea loc negocieri la Montecarlo și Max ar urma să dea un răspuns dacă semnează sau refuză petrodolarii saudiților.

FCSB a început negocierile pentru înlocuitorul lui Compagno » Dezvăluiri de la tratative: azi, o nouă rundă
FCSB
FCSB a început negocierile pentru înlocuitorul lui Compagno » Dezvăluiri de la tratative: azi, o nouă rundă

Massimiliano Allegri, tentat să meargă în Arabia Saudită

Din informațiile cotidianului roz, ar fi vorba fie despre Al-Nassr, echipa lui Ronaldo care l-a dat afară recent pe Rudi Garcia, ori despre Al-Hilal, care îi propusese 500 de milioane de euro anual pe două sezoane lui Messi și discutase recent cu Tite, fostul selecționer al Braziliei, fără a ajunge la un acord. 

Operațiunea „Allegri d’Arabia”, cum au numit-o saudiții ar fi trebuit să înceapă la Londra, dar Allegri a ales Montecarlo, unde are și casă.

Oferta de salariu este mult peste cât primește în prezent la Torino, 7 milioane de euro pls bonusuri. Aceeași sursă scrie despre un salariu de 3-4 ori mai mare oferit (25 de milioane de euro) de Al-Hilal pentru antrenorul italian care a cucerit cinci scudetto consecutive cu Juventus.

Juventus i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Massimiliano Allegri. Vine Igor Tudor sau Antonio Conte?!

În acest week-end se va ști ce a negociat Allegri și dacă e dispus să accepte mutarea în Arabia Saudită, cu toate schimbările pe care le presupune, și fotbalistice, dar și de stil de viață și nu numai. 

Juventus este pusă în gardă de aceste tratative și încearcă să se replieze rapid, cu un înlocuitor. Tot Gazzetta dello Sport oferă și două variante de succesor al lui Allegri: Igor Tudor, care s-a despărțit de OM din miotive personale, sau Antonio Conte, liber de contract după ce a fost demis de la Tottenham.

Citește și:

Lionel Messi primește un salariu uriaș în MLS, dar nu e cel mai bine plătit

Motivul halucinant pentru care Barcelona l-a refuzat pe Alphonso Davies

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
klori76
klori76  •  10 Iunie 2023, 13:50

Accepta te rog Allegri,si lasa-ne.Apropo Juventus abia asteapta sa scape de el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează