INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Acuzații grave în Serie A: două vedete ar ascunde infectarea cu COVID-19, spune fostul soț al lui Catrinel Menghia

Thomas Strakosha (stânga) este colegul lui Ștefan Radu în Serie A, la Lazio // sursă foto: Guliver/gettyimages +19   FOTO
Thomas Strakosha (stânga) este colegul lui Ștefan Radu în Serie A, la Lazio // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 18:58

Massimo Brambati (53 de ani), fost fotbalist italian, a lansat o serie de dezvăluiri șocante cu privire la fotbaliștii din Serie A.

Brambati, fost fundaș trecut pe la Empoli, Torino sau Palermo, a declarat că doi fotbaliști din Serie A sunt infectați cu coronavirus, cluburile mușamalizând acest lucru!

În timpul unei sesiuni de discuții pe contul său de Instagram, Brambati a spus: „Doi fotbaliști au fost testați pozitiv cu coronavirus. Primul este Strakosa (n.red. portarul lui Lazio), despre care se spune că are o accidentare la gleznă, ceea ce nu este adevărat. 

Nu știu despre Ibrahimovic, dar Kessie de la AC Milan este pozitiv de asemenea. Acesta s-a întors din Africa alături de Gervinho, iar Gervinho a fost băgat în carantină”.

Fratele lui Strakosha iese la atac: „Ar trebui să îți fie rușine!”

Chiar dacă cei doi fotbaliști menționați de Brambati nu au răspuns, fratele unuia dintre ei, Thomas Strakosha, a reacționat vehement:

„Ar trebui să-ți fie rușine să împrăștii minciuni. Dacă nu îți respecți vârsta, te voi da în judecată personal pentru dezinformare”, a spus Dimistris Strakosha, citat de Goal.com.

Massimo Brambati a fost căsătorit cu fotomodelul român Catrinel Menghia, cunoscută și sub numele de Catrinel Marlon. Aceasta a rupt căsnicia cu italianul după 7 ani, ca urmare a unor infidelități ale fostului fotbalist.

GALERIE FOTO. Catrinel Menghia, fosta soție a lui Massimo Brambati, este unul dintre cele mai apreciate fotomodele din Europa

+15 FOTO
  • sursă foto: Instagram @ catrinelmarlon

VIDEO. Râzi cu noi: Câteva faze haioase din sportul amator

Citește mai multe știri despre Serie A:

Mărturisirea șocantă a vedetei de la Atalanta, Papu Gomez: „Am vrut să mor!”

Lazio și Ștefan Radu domină Europa la un capitol important » Statisticile publicate de spanioli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează