INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

Măsuri draconice după revolta de la Napoli: amenzi de 2,5 milioane + jucătorul „ars” cu 50% la salariu

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 10:14

NAPOLI. Revolta vicecampionilor Italiei primeşte decontul. Preşedintele De Laurentiis le-a tăiat tuturor 25% din banii pe o lună, iar brazilianul, capul răutăţilor, va plăti cel mai mult, 200.000 de euro

Cine nesocoteşte ordinele preşedintelui plăteşte scump la Napoli. Revolta în masă a vicecampionilor Italiei de dinaintea partidei cu Salzburg, din Ligă, nu a rămas fără consecinţe, deocamdată financiare

Aurelio De Laurentiis i-a transmis, înainte să se îmbarce în zborul de întoarcere din SUA, avocatului clubului să anunţe la Colegiul Arbitral sancţiunile jucătorilor lui Ancelotti. Amenzile merg până la un sfert din salariul pe o lună (cel pe octombrie nici n-a fost încă achitat, susţine Gazzetta dello Sport). În total, 2,5 milioane de euro brut!

Pleacă şi Ancelotti?!

Cel mai mult va fi penalizat Allan. Cotidianul amintit a dezvăluit că mijlocaşului brazilian i se vor reţine 50 la sută din bani, adică 200.000 de euro. Şi asta pentru că el i-a instigat pe fotbalişti să iasă din cantonamentul disciplinar de o săptămână impus de patron, din cauza slabelor rezultate. 

Şi, mai mult, a sărit să-l şi bată pe fiul acestuia, Edoardo, după ce i-a strigat insultător „Să-ţi bagi toţi banii în fund!”. Numai antrenorul a scăpat, deşi anunţase că nu e de acord cu cantonamentul, dar s-a supus. Pe Ancelotti îl paşte în schimb demiterea.

Acţionaţi şi în justiţie 

Pe lângă sancţiunile cerute pentru încălcarea acordului colectiv de muncă, preşedintele clubului, care nici n-a acceptat dialogul, vrea să-i dea în judecată „pentru justă cauză” pe vinovaţi. Consideră c-a fost afectată şi imaginea lui Napoli, dincolo de egalul din Ligă. Ratarea calificării în Champions i-ar aduce pagube imense.

86,7 milioane de euroeste fondul brut total de salarii la Napoli. Cei mai bine plătiţi sunt Koulibaly (6 milioane net pe an), Insigne (4,6 milioane), Lozano (4,5 milioane), Mertens şi Manolans (4 milioane)

15 puncteo separă pe Napoli, locul 7 după 13 etape, de liderul Juventus. N-a mai câştigat un meci de pe 23 octombrie, 3-2 cu Salzburg în Ligă

Vezi și: 

INTER MILANO Recordurile lui Antonio Conte, cimentate de incredibilii Lukaku și Lautaro. Ce performanţă veche de 69 de ani a egalat Inter, după 3-0 cu Torino!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează