INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Un fost Balon de Aur, șocat de oferta lui Manchester City pentru Haaland: „Am leşinat! M-a ridicat soţia de pe jos”

Erling Haaland
Foto: Imago
Erling Haaland Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2022 18:42 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 21:12

Matthias Sammer, fost Balon de Aur în 1996 și consilier la Borussia Dortmund, a comentat oferta uriașă cu care Manchester City încearcă să-l ademenească pe Erling Haaland pe Etihad Stadium.

Presa din Anglia cataloghează transferul lui Haaland la City unul iminent și dezvăluie salariul uriaș pe care „cetățenii” sunt gata să-l ofere atacantului norvegian. 

Abramovich, chemat să își investească milioanele în Rusia: „Să construiască un club de nivelul lui Chelsea și aici” » Ce echipă ar putea prelua
Război în Ucraina
Abramovich, chemat să își investească milioanele în Rusia: „Să construiască un club de nivelul lui Chelsea și aici” » Ce echipă ar putea prelua

31 de milioane de euro anual va fi salariu lui Haaland la City, care ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din Premier League, peste Cristiano Ronaldo și peste Kevin de Bruyne, viitorul său coleg, ambii încasând 24 de milioane pe sezon.

Matthias Sammer: „Am leșinat! Soția mea a trebuit să mă ridice de pe jos”

Oferta l-a șocat pe Matthias Sammer, care a dezvăluit ce reacție a avut când a văzut cifrele.

„Parcă am primit o lovitură de bici. Am leșinat! Soția mea a trebuit să mă ridice de pe jos. Guardiola și Haaland vor profita unul de celălalt. Guardiola, cu care am lucrat trei ani la Bayern, are o anumită viziune despre modul în care trebuie să arate jocul, dar cred că o poate adapta și unui atacant ca Erling. 

Totuși, va trebui să învețe și de la jucător. Trebuie să îl integreze în echipă, va fi interesant”, a declarat Matthias Sammer potrivit sport.es.

Peste 250 de milioane pentru transferul lui Haaland

„Cetățenii” sunt gata să satisfacă toate pretențiile clubului, jucătorului și impresarului. Potrivit unei clauze care expiră pe 30 aprilie, el poate fi cumpărat pentru 75 de milioane de euro.

Pe lângă acești bani, City are de achitat și comisionul lui Raiola, agentul lui Haaland, și salariul norvegianului. Afacerea totală poate depăși 250 de milioane de euro.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Antrenorul lui Galatasaray, pregătit să elimine Barcelona + cum a răspuns la întrebarea: „Vor juca Moruțan și Cicâldău?”
Galatasaray - Barcelona
Antrenorul lui Galatasaray, pregătit să elimine Barcelona + cum a răspuns la întrebarea: „Vor juca Moruțan și Cicâldău?”
Un star de la United a răbufnit după eliminarea din Champions League: „Suntem departe, ăsta e nivelul!”
MANCHESTER UNITED - ATLETICO MADRID
Un star de la United a răbufnit după eliminarea din Champions League: „Suntem departe, ăsta e nivelul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  16 Martie 2022, 23:41

Bani au distrus fotbalul, niste nimeni castiga mult prea mult in timp ce altii mor de foame, ar trebui boicotat fotbalul, nimeni sa nu se mai uite la meciuri, sa nu mai cumpere tricouri, etc.

antirisc
antirisc  •  16 Martie 2022, 19:41

Eu cred că pe Txiki Beguiristàin nu-l pune nici nevasta să facă vreo cumpărătură... Dacă era în stare de ceva, City era mai tare decât e acum când e furată de establishmentul condus de florentino perez care are-n buzunar și gașca mafiotă din Nyon, dar și Liverpool, Arsenal, Man United, Burnley, Newcastle, Chelsea Tottenham, Leicester, Wolverhampton, Atletico Madrid, Juventus, alea din Milano și vreo zece pigmei. De unde credeți că a învățat Burleanu și Vassaras să nenorocească fotbalul?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează