INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ce a spus Mauricio Pochettino după anunțul că este dorit la Manchester United

Mauricio Pochettino
Foto: Imago
Mauricio Pochettino Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 07:27 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 10:17

Mauricio Pochettino (49 de ani), antrenorul celor de la PSG, a comentat zvonurile cum că Manchester United l-ar dori ca înlocuitor pentru Ole Gunnar Solskjaer, demis de pe banca „diavolilor”.

Antrenorul argentinian a declarat că se simte bine la Paris, unde momentan se află pe primul loc în Ligue 1 și că are un contract până în 2023 cu clubul francez.

„Sunt concentrat la fotbal, nu sunt un copil. Mi-am petrecut întreaga viață în fotbal. Înțeleg perfect ce se întâmplă. Zvonurile există și trebuie să trăim cu ele. Suntem concentrați la treaba de aici și vom da 100%. Sunt fericit la PSG. Respect clubul, iar ceea ce face alt club nu este problema mea. Nu vreau să vorbesc despre asta pentru că se va interpreta. 

Iubesc PSG, e un moment ideal să antrenezi aici. Suntem pe primul loc în Ligue 1, iar acum ne luptăm cu Manchester City în Champions League. Am un contract valabil până în 2023 și sunt foarte fericit aici”, a declarat Pochettino potrivit L'Equipe.

Pochettino, clauză de rezizliere uriașă

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, în cazul în care Manchester United îl convinge pe argentinian să vină pe Old Trafford, aceștia vor trebui să scoată din buzunar 12.000.000 de euro, sumă ce reprezintă clauza de reziliere a antrenorului, care mai are contract cu PSG până în 2023.

Dacă „diavolii” îl vor mai dori în vară, această clauză se înjumătățește, însă e greu de crezut că United va sta fără antrenor pentru restul sezonului.

Zidane, înlocuitorul lui Pochettino la PSG

În cazul în care Pochettino pleacă totuşi de la PSG, Zinedine Zidane va fi cel mai probabil noul antrenor de pa „Parc des Princes”.

„Numele lui Zinedine apare constant în discuțiile dintre conducătorii parizieni”, susține RMC Sport. 

Fostul antrenor de la Real, triplu câștigător de Champions League la madrileni, ar putea fi și un atu al președintelui Nasser Al-Khelaifi în negocierile cu Mbappé. Venirea lui Zidane l-ar convinge pe Kylian să rămână roș-albastru, în ciuda propunerilor insistente ale clubului blanco.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu, deranjat de arbitraj după Dinamo Kiev - Bayern: „S-a văzut asta din nou”

Francezii nu se joacă! Pedeapsa judecătorilor pentru cel care l-a lovit cu sticla în cap pe Dimitri Payet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mal.
mal.  •  24 Noiembrie 2021, 11:32

12.000.000? Ați greșit, băieți! Asta e clauza lui Anton Petrea! Ha, ha, ha!

michael
michael  •  24 Noiembrie 2021, 11:05

Mda...........Cică ”Pochettino, clauză de reziliere uriașă”!! Dacă voi credeți că 12 mil. constituie o sumă uriașă pentru qatarez, atunci înseamnă că nu știți despre cine vorbiți, când el își permite să cumpere jucători cu sute de milioane!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează