INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA TURCIEI

Alexandru Maxim, din nou decisiv la Gaziantep! A contribuit la calificarea în „optimile” Cupei Turciei

Gaziantep, cu Alexandru Maxim (31 de ani) și Alin Toșca (29 de ani) integraliști, s-a calificat în optimile de finală din Cupa Turciei.
Gaziantep, cu Alexandru Maxim (31 de ani) și Alin Toșca (29 de ani) integraliști, s-a calificat în optimile de finală din Cupa Turciei.

Articol de GSP - Publicat joi, 30 decembrie 2021 22:10 / Actualizat joi, 30 decembrie 2021 22:12

Gaziantep, cu Alexandru Maxim (31 de ani) și Alin Toșca (29 de ani) integraliști, s-a calificat în optimile de finală din Cupa Turciei. A fost 1-1 la finalul timpului regulamentar contra lui Bursaspor, scorul s-a păstrat în cele două reprize de prelungiri, iar la loviturile de departajare s-a încheiat 5-4.

România va avea reprezentanți în „optimile” Cupei Turciei, în ciuda eliminărilor suferite de Yeni Malayaspor, formația antrenată de Marius Șumudică, și de Galatasaray, echipa lui Cicâldău și Moruțan. 

Maxim și Toșca, în „optimile” Cupei Turciei

Gaziantep nu și-a menajat jucătorii și a confirmat forma bună din ultima lună, trecând de Bursaspor, ocupanta locului 17 în liga secundă. 

Alexandru Maxim a fost și astăzi decisiv. A pasat decisiv la golul marcat de Cihan, în minutul 58, apoi a deschis seria loviturilor de departajare. Internaționalul român traversează o perioadă foarte bună, cu două goluri marcate în luna decembrie.

Gaziantep intră într-o scurtă vacanță, până pe 8 ianuarie, când primește vizita lui Karagumruk, în runda cu numărul 20 a Superligii. Echipa lui Toșca și Maxim ocupă locul 9, cu 29 de puncte, la 4 lungimi de cupele europene.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Incredibil! Cristiano Ronaldo, „impresar” pentru un jucător român: „A vorbit cu președintele clubului despre mine”

OFICIAL Lovitura carierei pentru fostul antrenor al Rapidului » Numit selecționerul unei naționale pline de vedete

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează