INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

UPDATE Le Parisien: Mbappe a bătut palma cu PSG » Mama francezului neagă acordul de principiu

Potrivit francezilor de la Le Parisien, Kylian Mbappe și PSG s-au înțeles pentru prelungirea contractului!
Potrivit francezilor de la Le Parisien, Kylian Mbappe și PSG s-au înțeles pentru prelungirea contractului!

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 21:19 / Actualizat joi, 05 mai 2022 22:06

Potrivit francezilor de la Le Parisien, Kylian Mbappe (23 de ani) și PSG s-au înțeles pentru prelungirea contractului! Mama jucătorului neagă informația.

Conform sursei citate, care vorbește despre un „acord de principiu”, Mbappe ar urma să rămână la Paris Saint-Germain încă doi ani. Există și o opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Barcelona vrea să transfere din Bulgaria » Puștiul-minune așteptat să întărească defensiva catalanilor
Barcelona
Barcelona vrea să transfere din Bulgaria » Puștiul-minune așteptat să întărească defensiva catalanilor

Le Parisien: Mbappe rămâne la PSG

Actuala înțelegere a lui Mbappe cu PSG expiră la vară. Francezul era dat ca sigur de presa internațională la Real Madrid, însă superstarul francez pare că s-a răzgândit.

Le Parisien scrie că Mbappe va avea un salariu colosal la parizieni, 50 de milioane de euro pe an și va primi un bonus de reînnoire în valoare de 100 de milioane!

Mama lui Mbappe neagă acordul

Ulterior, Fayza Lamari, mama lui Mbappe, a negat informația prin intermediul unui comunicat oficial: „Nu există un acord de principiu cu Paris Saint-Germain sau cu orice alt club. Discuțiile despre viitorul lui Kylian continuă pentru a-i permite jucătorului să facă cea mai bună alegere, cu respect pentru toate părțile implicate”.

Mbappe la PSG

  • 2018-prezent
  • 12 trofee: 4 titluri, 2 Cupe ale Ligii, 3 Cupe, 3 Supercupe
  • 214 meciuri, 167 de goluri, 84 de pase decisive

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Clarence Seedorf știe de ce s-a calificat Real Madrid în finala Champions League: „Manchester City a fost în situația lui PSG”
REAL MADRID - MANCHESTER CITY 3-1
Clarence Seedorf știe de ce s-a calificat Real Madrid în finala Champions League: „Manchester City a fost în situația lui PSG”
Mesajul lui Abramovich despre vânzarea lui Chelsea: „Astfel de sugestii sunt complet false”
CHELSEA
Mesajul lui Abramovich despre vânzarea lui Chelsea: „Astfel de sugestii sunt complet false”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
francescoli1974
francescoli1974  •  06 Mai 2022, 10:35

PSG și City , oricâți bani ar pompa șeicii, nu au statutul de legende și blazonul unora gen Real,Bayern, Liverpool,United sau Barcelona,trebuie să aibă răbdare poate cândva va veni și rândul lor.

mafa
mafa  •  06 Mai 2022, 10:13
Postat de Muzzi Ciprian pe 05 Mai 2022, 22:13

campionatul frantei este cel mai puternic si echilibrat din europa, despre ce vorbiti aici? hai sa vedem cati jucatori francezi joaca in europa si cati europeni in franta! cu toate astea, ultima clasata castiga cu primele clasate meciuri, nu e ca in spania, spre exemplu, unde real si barca bat mereu pe toata lumea!psg nu castiga nimic din cauza managementului defectuos, au antrenori mai slabi de la an la an!daca ar avea un Guy Roux, legendarul antrenor al lui Auxerre, ar fi campioana europeana 10 ani la rand!daca nu l-ar avea pe Leonardo, care aduce jucatori doar pentru imagine,ar avea jucatori care sa joace la valoarea lor de piata! cand aduci pe Ramos, care joaca 2 meciuri pe sezon, pe messi la 56 de ani si 5 luni, cand il lasi pe neymar sa faca ce-l taie capul, etc etc, e greu sa castigi ceva!

De la Platini incoace cati francezi au mai castigat balonul de aur ??

mafa
mafa  •  06 Mai 2022, 09:57
Postat de Mihnea Iorga pe 05 Mai 2022, 22:32

Câți știu că Dinamo Tbilisi și KV Mechelen sunt câștigătoare de cupe europene?! Câți știu cine a câștigat Balonul de Aur în 1983, fără să caute pe Internet?! Gloria e efemeră, cu timpul istoria fotbalului se uită complet de mase și mai rămâne cunoscută de o mână de oameni pasionați de statistici. În condițiile astea nu văd de ce ar fi de acuzat un fotbalist că vrea să asigure o viață bună copiilor, nepoților și strănepoților...

Copii si nepotii sa se descurce, sau poate ca tie ti-au asigurat parintii si bunici un trai de vis, sa fi sanatos , dar parca se juca altfel pe bani mai putini si trofee mai multe !!...campionatul Frantei nu-i pre departe de al nostru....calitativ nu material.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează