INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona vrea să transfere din Bulgaria » Puștiul-minune așteptat să întărească defensiva catalanilor

Xavi (42 ani)
Foto: Imago
Xavi (42 ani) Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 16:18 / Actualizat joi, 05 mai 2022 16:59

FC Barcelona este interesată de Martin Georgiev (16 ani), fundaș central la Slavia Sofia, echipă din prima ligă bulgară. Apărătorul a debutat deja pentru formația din capitală și este considerat un talent uriaș.

După ce tineri jucători precum Pedri sau Gavi au confirmat încrederea care li s-a acordat, conducătorii clubului din Catalonia vor să mai aducă fotbaliști cu potențial, care ar putea străluci pe Camp Nou în viitor.

Craioveanu numește 3 jucători români suficient de buni pentru Villarreal: „Îl văd și pe Ivan acolo, mai ales că îl vor vinde pe Danjuma”
SPANIA
Craioveanu numește 3 jucători români suficient de buni pentru Villarreal: „Îl văd și pe Ivan acolo, mai ales că îl vor vinde pe Danjuma”

FC Barcelona, interesată de un fundaș bulgar de doar 16 ani

În acest context, Barca l-a monitorizat pe tânărul Martin Georgiev, un fundaș central de numai 16 ani, care a strâns deja 7 meciuri pentru Slavia Sofia, echipă de primă ligă în Bulgaria. 

Ventsilav Stefanov, președintele Slaviei, a admis că există un interes real din partea catalanilor pentru apărătorul bulgar și că transferul se poate realiza după Campionatul European U17, programat în perioada 16 mai - 1 iunie.

„Barcelona este foarte interesată de Martin Georgiev. Oamenii lor l-au monitorizat și sunt mulțumiți. Dacă totul decurge conform planului, vom negocia la finalul Campionatului European U17. Georgiev ar putea deveni al treilea fotbalist bulgar care să îmbrace tricoul Barcei”, a explicat președintele celor de la Slavia Sofia. 

Hristo Stoichkov este primul și cel mai cunoscut bulgar care a jucat pentru Barcelona, scriind istorie pentru echipa de pe Camp Nou. Kun Temenuzhkov este al doilea, însă atacantul de 22 de ani, actualmente la Real Union, a trecut doar pe la echipele U16 și U18.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Peter Schmeichel a făcut-o praf pe Real Madrid, după returul cu City: „A fost echipa mult mai slabă, nu are niciun drept să joace finala!”

Zlatan Ibrahimovic, speriat de momentul retragerii: „Ce-o să fac de atunci înainte?”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  05 Mai 2022, 18:44

Oare ce o fi in capul alora de la Barcelona ?? Sa mergi in Bulgaria, sa treci pe langa Romania si sa nu-l vezi pe “marele talent” al ultimilor 100 de ani de la Fcsb, care raspunde la numele de Tavi Popescu !! Nu se poate asa ceva !! Niste ignoranti in ale fotbalului !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close