INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Zlatan Ibrahimovic, speriat de momentul retragerii: „Ce-o să fac de atunci înainte?”

Zlatan Ibrahimovic, Ac Milan, 
Foto: Imago
Zlatan Ibrahimovic, Ac Milan, Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 13:14 / Actualizat joi, 05 mai 2022 14:24

Zlatan Ibrahimovic (40 ani), atacantul lui AC Milan, se apropie de finalul carierei, fapt care îl neliniștește pe fotbalistul suedez.

În timp ce unii fotbaliști au preferat să pună punct carierei cu mult timp înainte de 40 de ani, Ibra continuă să joace la cel mai înalt nivel. Totuși, atacantul a recunoscut că este din ce în ce mai aproape de momentul în care va trebui să agațe ghetele în cui. 

Zlatan Ibrahimovic, speriat de momentul în care va pune punct carierei de fotbalist

„Mă apropii de momentul retragerii. Sunt puțin speriat, trebuie să recunosc. Dacă va trebui să mă opresc din a juca fotbal, ce-o să fac de atunci înainte? Care va fi următorul capitol? Am deja în minte mai multe posibilități, știu că pot realiza și altceva, dar adrenalina din teren nu cred că o voi mai găsi altundeva. 

Pentru moment încerc doar să mă concentrez pe ce am de făcut la Milan, să joc cât mai bine și să marchez. Evident, pentru a putea continua să joc, e nevoie să fiu într-o formă fizică bună. Nu aș avea de ce să mai continui dacă îmi va spune corpul să mă opresc. Sunt unele momente când trebuie să fii realist, să înțelegi că e de ajuns. Atunci e momentul potrivit să începi un nou capitol. 

Totuși, nu mă gândesc la retragere acum. Dacă aș face-o, nu mi-aș mai putea ajuta colegii. Ca fotbalist, trebuie să respecți un anumit program zi de zi. Eu fac asta de 25 de ani, e normal să fiu aproape de final”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, potrivit presei din Spania.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Peter Schmeichel a făcut-o praf pe Real Madrid, după returul cu City: „A fost echipa mult mai slabă, nu are niciun drept să joace finala!”

Jack Grealish, prins în „flagrant” » Imediat după meciul cu Real Madrid, microbiștii au „dezgropat” un mesaj publicat de englez în 2014

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează