INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - MANCHESTER CITY 3-1

Peter Schmeichel a făcut-o praf pe Real Madrid, după returul cu City: „A fost echipa mult mai slabă, nu are niciun drept să joace finala!”

Peter Schmeichel (58 ani)
Foto: Imago
Peter Schmeichel (58 ani) Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 10:42 / Actualizat joi, 05 mai 2022 12:48

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a trecut de Manchester City, scor 6-5 la general. Nu toată lumea a fost însă impresionată de revenirea madrilenilor. Peter Schmeichel (58 ani), fostul mare portar al lui Manchester United, a avut o reacție dură la adresa formației lui Ancelotti.

Remontada lui Real Madrid a făcut înconjurul lumii, fanii fotbalului fiind uluiți de răsturnarea de situație de pe „Bernabeu”. Nu toți au fost impresionați de calificarea obținută de „Los Blancos”, iar unii au pussuccesul pe seama norocului.

Scenariu de film pentru Marius Ciobanu » În urmă cu 10 ani plângea în pumni pe Ghencea, acum a scufundat CSA Steaua: „Echipa adevărată e în Liga 1”
FCSB
Scenariu de film pentru Marius Ciobanu » În urmă cu 10 ani plângea în pumni pe Ghencea, acum a scufundat CSA Steaua: „Echipa adevărată e în Liga 1”

Peter Schmeichel, săgeți către Real Madrid: „Au avut 3 șuturi, 3 goluri”

Peter Schmeichel, fostul portar legendar al lui Manchester United, câștigător al Ligii Campionilor în 1999, nu a fost deloc impresionat de performanța Madridului. Danezul a criticat dur jocul prestat de trupa lui Ancelotti, concluzionând că City a fost echipa mult mai bună.

„Prima lor ocazie a fost golul din minutul 90. Au avut 3 șuturi pe poartă și 3 goluri. Real Madrid nu are niciun drept să joace finala! A fost echipa mult mai slabă în această dublă manșă. Manchester City a controlat total jocul, însă publicul a fost al 12-lea jucător pentru Real. Când a început repriza secundă și au avut acea ocazie după numai câteva secunde, întreg stadionul a explodat, a fost ireală atmosfera.

Îmi pare rău pentru cei de la City, au jucat bine până în minutul 90, au avut situația sub control. S-a văzut absența lui Kevin de Bruyne în prelungiri. Chiar și așa, Dumnezeule! Nu am nicio idee cum a reușit Realul să revină. N-au jucat deloc bine. Nu mai pricep nimic din fotbal”, a declarat Peter Schmeichel pentru CBS Sports.

Dacă la intrarea în minutul 90 al returului de pe „Bernabeu” tabela indica 3-5 la general, ceea ce a urmat a fost de-a dreptul neverosimil. Madridul a reușit să revină în numai două minute. 

Rodrygo, grație unei „duble”, a fost cel care a trimis meciul în prelungiri, acolo unde Benzema a înfipt pumnalul în inima lui City, provocându-i lui Guardiola cea de-a șasea eliminare în semifinalele Ligii Campionilor. 

Cele mai tari meme-uri după Real Madrid - Manchester City 3-1

Real Madrid, când celelalte echipe marchează primele ..
Benzema o trimite pe Real Madrid în finală
PSG și Chelsea: „Prima dată pentru tine?”
Victimele lui Real Madrid
Arbitrul în meciul dintre Real Madrid și Manchester City
„Șutul lui Fernandinho a fost ATÂT de aproape” - referitor la ocazia din prelungiri
+18 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Salah, mesaj la miezul nopții pe Twitter, după calificarea lui Real Madrid în finala UCL » Ce le-a transmis spaniolilor

„Revelația” lui Carlo Ancelotti: „S-a întâmplat ceva foarte ciudat în această ediție a Ligii Campionilor” + Filmarea pusă în vestiar: „Mai lipsește una”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
920278268861630
Eric Dobrescu  •  07 Mai 2022, 14:58
Postat de pe 05 Mai 2022, 13:48

City a jucat finala anul trecut, cap de plută. Greșeala lui Guardiola a fost schimbarea lui De Bruyne.

guardiola nici nu o sa mai antreneze echipe, va antrena nationale

920278268861630
Eric Dobrescu  •  07 Mai 2022, 14:56
Postat de amicu pe 05 Mai 2022, 16:23

VARdridul a primit și un penalty inexistent. Tipic pentru aceastia.

si de asemenea au avut un penalti neacordat la Rodri dar asta nu mai vedeti

persanu
persanu  •  05 Mai 2022, 21:36

Se spune ca portarii , in marea lor majoritate sunt sariti de pe fix , lu nea caisa asta ii lipseste se pare multe rotite. Pai ba , astia de ii da dreptate , Villareal ce cauta in semifinala ???? Dar si asta ca si Duckadam vorbesc si ei sa se afle in treaba , in treaba mare poate.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează