INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Craioveanu numește 3 jucători români suficient de buni pentru Villarreal: „Îl văd și pe Ivan acolo, mai ales că îl vor vinde pe Danjuma”

De la stânga la dreapta, Andrei Ivan, Florin Tănase și Octavian Popescu // foto: Imago Images
De la stânga la dreapta, Andrei Ivan, Florin Tănase și Octavian Popescu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 15:48 / Actualizat joi, 05 mai 2022 16:18

Gică Craioveanu (54 de ani), fost jucător în Spania la Real Sociedad, Villarreal și Getafe, a numit 3 jucători români pe care-i vede capabili să evolueze în La Liga.

Zilele trecute, Ioan Andone a declarat despre Florin Tănase, cel mai bun marcator din Liga 1 în acest sezon, că are calitatea necesară pentru a evolua la formații de nivelul lui Villarreal, semifinalistă în actualul sezon al Champions League.

Gică Craioveanu i-a ținut isonul fostului antrenor în privința lui Tănase și a mai introdus două nume în discuție: Andrei Ivan și Alexandru Cicâldău. „Grande” Craioveanu îi vede pe toți 3 capabili să evolueze la formații de nivelul lui Villarreal.

Programul penultimei etape din Liga 1 » CFR Cluj, avantajată!
PLAY-OFF
Programul penultimei etape din Liga 1 » CFR Cluj, avantajată!

Gică Craioveanu: „Îi văd la Villarreal pe Tănase, Cicâldău și Ivan”

„Foarte realist, eu spun că putem avea jucători la nivelul acesta, în tricoul lui Villarreal! Tănase, despre care spunea Ioan Andone, cred că are multă calitate și, dincolo de asta, faptul că marchează foarte mult, deși nu e vârf, îi aduce un plus foarte apreciat în evaluările pe care le-ar face un club de aici.

Îi văd la Villarreal sau la un club de acest nivel și pe Cicâldău sau Ivan. Mai ales că se zvonește că Villarreal îl va vinde pe Danjuma.

Noi avem jucători de talent, trebuie să renunțăm însă la mentalitatea mulțumirii cu puțin! Gata, ne-am transferat, avem salariu mare… și ce facem? Eu am plecat la 27 de ani din România și am ieșit de două ori golgheter! Nu m-am grăbit să plec repede, câine surd la vânătoare”, a declarat Craioveanu pentru playsport.

Arnaut Danjuma, fotbalistul menționat de Gică Craioveanu, este un atacant nigerian transferat de Villarreal vara trecută în schimbul a 23,5 milioane de euro. În acest sezon, Danjuma a înscris 16 goluri în 34 de partide: 10 în La Liga, 6 în Champions League.

În comparație, Andrei Ivan are 15 goluri în 35 de meciuri în toate competițiile, în vreme ce Florin Tănase a înscris de 19 ori în 33 de apariții. Toate golurile celor 2 au fost reușite în competițiile interne, Liga 1 și Cupa României. 

Alexandru Cicâldău, al treilea fotbalist român enumerat de Gică Craioveanu, evoluează mai retras decât ceilalți doi, pe poziția de număr 8. Cicâldău, transferat vara trecută de Galatasaray, a contribuit decisiv la 9 goluri în acest sezon (5 goluri și 4 assisturi) în 41 de meciuri.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Orice pentru titlu! Fanii lui Inter au luat cu asalt Instagramul „decarului” de la Verona, înainte de meciul cu AC Milan

Nu Messi era motivul! Catalanii au dezvăluit de ce Guardiola nu va mai antrena Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
kuba
kuba  •  05 Mai 2022, 19:56
Postat de mihai_bn pe 05 Mai 2022, 19:07

Ce face zaibăru` din om...Ivan și/sau Tănase la Villarreal :))

:)))))

befree
befree  •  05 Mai 2022, 19:45

Dupa 2 sticle cu vin ma vad si pe mine jucand la Barcelona. Craioveanu avea cel putin 7 sticle date peste cap cand a spus prostiile astea. Cu naiba sa spui ca Ivan ar putea juca la Villareal??? Cat de redus sa fie Craioveanu!? Pe Tanase nu au vrut sa-l cumpere niste amarati de arabi, de frica tepelor date de fcsb. Iar turcii nu stiu cum sa scape acum de Cicaldau.

mihai_bn
mihai_bn  •  05 Mai 2022, 19:07

Ce face zaibăru` din om...Ivan și/sau Tănase la Villarreal :))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează