FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fostul antrenor de la Dinamo și Rapid îl vede pe Florin Tănase capabil să joace la semifinalista din Champions League: „S-ar bate pentru postul de titular”

Florin Tănase a înscris 3 goluri în Farul - FCSB 0-4 // foto: Cristi Preda - GSP
Florin Tănase a înscris 3 goluri în Farul - FCSB 0-4 // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 17:24 / Actualizat marti, 03 mai 2022 17:46

Ioan Andone (62 de ani), fost antrenor la echipe precum Dinamo, Rapid și CFR Cluj, consideră că Florin Tănase (27) are calitatea necesară pentru a evolua la formații de nivelul lui Villarreal, semifinalistă în actualul sezon al Champions League.

Ioan Andone îl apreciază pe Florin Tănase, cel mai bun marcator din sezonul actual de campionat.

Fostul antrenor îl vede pe căpitanul lui FCSB capabil să evolueze la formații de anvergură din vestul Europei, precum Villarreal, semifinalistă în acest sezon de Champions League, și Valencia.

Liderul galeriei Rapidului, după ce Becali a propus finala cu CFR Cluj pe Giulești: „Nu ne opunem”
RAPID
Liderul galeriei Rapidului, după ce Becali a propus finala cu CFR Cluj pe Giulești: „Nu ne opunem”

Ioan Andone: „Florin Tănase s-ar bate pentru postul de titular la Valencia, Villarreal”

„Tănase este pregătit pentru un club bun. Este pregătit să facă pasul către un club mare din vest. Nu mă refer aici la Real, Barcelona, Bayern, Manchester City, dar ar putea juca la un club bun din Europa.

La Valencia, Villarreal ar juca, s-ar bate pentru postul de titular fără probleme. Tănase are un nivel foarte bun, peste 200 de meciuri în Liga 1.

Este un jucător pregătit să joace afară, la un club bun din vest. Cred că se poate vinde pe milioane. Că or fi 5, că or fi 10, că or fi 7 sau 3... Ar putea să joace în Spania, sau în Italia. Are calitate să joace acolo, aleargă mult, face și faza de apărare. Ăsta e un jucător pregătit să joace în străinătate”, a declarat Andone pentru as.ro.

Golgheterul sezonului trecut de Liga 1, când a înscris 24 de reușite, Tănase ocupă prima poziție în ierarhia marcatorilor și în actuala stagiune, cu 18 reușite.

Contractul dintre Tănase și FCSB are prevăzută o clauză de reziliere în valoare de 3 milioane de euro, care a intrat în vigoare iarna trecută, dar nu a fost activată de niciun club. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Uhrin jr. face tactica lui Dinamo cu gândul la baraj » Antrenorul a decis să renunțe la doi jucători

Ce nu s-a văzut la TV: scandal după FCSB - FC Argeș! » „Dodel” Tănase, oprit cu greu în fața peluzei: „Când i-am reproșat asta, ne-a înjurat!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
misulica1
misulica1  •  04 Mai 2022, 10:11

Pentru declaratia asta l-as invita pe Ando la I'Umor...Si asa am ras cu lacrimi...

snooker
snooker  •  03 Mai 2022, 23:41

Saracul Ando, sarac cu duhul...

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  03 Mai 2022, 23:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează