INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Nu Messi era motivul! Catalanii au dezvăluit de ce Guardiola nu va mai antrena Barcelona

Pep Guardiola // foto: Imago Images
Pep Guardiola // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 14:02 / Actualizat joi, 05 mai 2022 14:50

Pep Guardiola (51 de ani) a antrenat-o pe FC Barcelona timp de 4 ani, cu mare succes. Departe de Catalonia din 2012, actualul „principal” de la Manchester City nu se va întoarce să antreneze echipa blaugrana, potrivit presei locale.

Alături de Barcelona, Pep Guardiola a cucerit nu mai puțin de 14 trofee, printre care 3 campionate (2009, 2010 și 2011) și două Ligi ale Campionilor (2009 și 2011).

Colaborarea prosperă dintre Guardiola și clubul blaugrana s-a încheiat în 2012, iar la un an distanță Guardiola a ales să meargă la Bayern Munchen.

Peter Schmeichel a făcut-o praf pe Real Madrid, după returul cu City: „A fost echipa mult mai slabă, nu are niciun drept să joace finala!”
Real Madrid - Manchester City 3-1
Peter Schmeichel a făcut-o praf pe Real Madrid, după returul cu City: „A fost echipa mult mai slabă, nu are niciun drept să joace finala!”

Jurnaliștii catalani prezintă motivul pentru care Pep Guardiola nu se va întoarce la Barcelona

S-a vehiculat că unul dintre motivele pentru care Guardiola a părăsit Barcelona a fost relația sa cu Lionel Messi și influența acestuia în club, dar Guardiola nu ia în calcul să revină pe banca blaugrana nici după ce Messi a schimbat echipa.

Potrivit jurnaliștilor catalani de la Sport, stilul presei din Spania ar reprezenta motivul pentru care Pep nu privește cu ochi buni o eventuală revenire în Catalonia: „Unul dintre avantajele de a antrena în Premier League este că trăiește într-un mediu mai liniștit, lipsit de ecosistemul toxic și adesea degradant din capitala Spaniei”.

Cel mai probabil, o aluzie la adresa publicațiilor din capitala Spaniei, Madrid, precum Diario AS și Marca.

Guardiola s-a aflat de curând într-o situație stânjenitoare. Înainte de returul cu Real Madrid din semifinalele Champions League, pierdut de Manchester City, 1-3, antrenorul spaniol a fost întrebat dacă jucătorii săi vor oferi Realului o „gardă de onoare” pentru câștigarea titlului în Spania. Vizibil confuz, Guardiola i-a cerut reporterului să repete întrebarea.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Mesajul pe care Jack Grealish l-ar vrea șters » Imediat după meciul cu Real Madrid, microbiștii au „dezgropat” o postare publicată de englez în 2014

Zlatan Ibrahimovic, înfricoșat de momentul retragerii: „Ce-o să fac de atunci înainte?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dash.berlin
dash.berlin  •  06 Mai 2022, 00:29
Postat de Steaua_inseamna_CSA pe 05 Mai 2022, 17:53

Lasă că rămâne la City și o ia de la capăt la anul, mai bagă o fisă. Mai sparge vreo 300-400 de milioane de EUR în transferuri și rămâne cel mai bun din Anglia.

Ce nick de om prost ai ????

Steaua_inseamna_CSA
Steaua_inseamna_CSA  •  05 Mai 2022, 17:53

Lasă că rămâne la City și o ia de la capăt la anul, mai bagă o fisă. Mai sparge vreo 300-400 de milioane de EUR în transferuri și rămâne cel mai bun din Anglia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close