INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Orice pentru titlu! Fanii lui Inter au luat cu asalt Instagramul „decarului” de la Verona, înainte de meciul cu AC Milan

Fanii lui Inter,
Foto: Imago
Fanii lui Inter, Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 14:35 / Actualizat joi, 05 mai 2022 14:49

Lupta la titlu în Serie A continuă să fie una acerbă. AC Milan are două puncte în fața lui Inter, cu doar trei etape înainte de final. Următorul meci pentru echipa lui Stefano Pioli este cel din deplasare, cu Hellas Verona, motiv pentru care fanii lui Inter au luat cu asalt profilul de Instagram al lui Gianluca Caprari (28 de ani), „decarul” Veronei.

Deși acum două etape Inter era principala favorită la câștigarea campionatului, după înfrângerea cu Bologna, meci în care Radu a gafat decisiv, balanța s-a înclinat în favoarea lui AC Milan. 

„Transformarea” lui Ancelotti + Cum arată dormitorul arbitrului » Cele mai tari meme-uri după Real Madrid - Manchester City
REAL MADRID - MANCHESTER CITY 3-1
„Transformarea” lui Ancelotti + Cum arată dormitorul arbitrului » Cele mai tari meme-uri după Real Madrid - Manchester City

Astfel, speranța fanilor echipei lui Simone Inzaghi a rămas ca marea rivală se se încurce în ultimele 3 meciuri. Primul obstacol pentru Milan e deplasarea cu Verona, duminică, 8 mai.

Fanii lui Inter au luat cu asalt Instagramul „decarului” de la Verona, înainte de meciul cu AC Milan

Gianluca Caprari (28 ani), unul dintre golgheterii Veronei (12 goluri în 32 de meciuri), a recunoscut că este asaltat de fanii lui Inter pe rețelele de socializare, în speranța că îi va încurca pe liderii din Serie A.

Pentru gazde există totuși o miză importantă în duelul cu Milan. Chiar dacă se află pe locul 9 în campionat, lipsită de orice fel de emoție, Verona va încerca să-și doboare recordul de puncte în Serie A. În sezonul 2013/2014, formația din regiunea Veneto înregistra 54 de puncte la finalul sezonului, etalon până în ziua de azi.

Acum însă, Verona are 52 de puncte și are o oportunitate uriașă de a stabili un nou record, motiv pentru care milanezii nu vor avea o misiune ușoară pe „Marc'Antonio Bentegodi”.

Programul pentru Inter și AC Milan până la finalul sezonului 

AC MilanInter
Verona (d)Empoli (a)
Atalanta (a)Cagliari (d)
Sassuolo (d)Sampdoria (a)

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Zlatan Ibrahimovic, înfricoșat de momentul retragerii: „Ce-o să fac de atunci înainte?”

Peter Schmeichel a făcut-o praf pe Real Madrid, după returul cu City: „A fost echipa mult mai slabă, nu are niciun drept să joace finala!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close