Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 23:18 / Actualizat joi, 28 aprilie 2022 01:34

SERIE A. Ionuț Radu (24 de ani) a fost titular în poarta lui Inter și a gafat incredibil la golul doi marcat de Bologna, 2-1 scor final pentru formația lui Mihajlovic. Duelul a fost o restanță din etapa #20.

  • Handanovic, titularul obișnuit dintre buturile Interului, a acuzat probleme de ultim moment, la spate, astfel că Radu i-a luat locul în primul „11”.
  • Ionuț Radu nu a mai evoluat din ianuarie, când a „bifat” un autogol în optimile Cupei, contra lui Empoli (3-2).
  • Până la partida de la începutul anului, Radu ajunsese la 8 luni fără niciun meci oficial pentru Inter!

Ionuț Radu a gafat decisiv în Bologna - Inter 2-1

Inter a deschis rapid scorul, în minutul 3. „Rachetă” trimisă de Perisic din colțul careului! 

La primul joc ca titular în acest sezon de Serie A, Radu a avut parte de un început foarte liniștit de meci, dar a luat gol chiar la primul șut pe poartă! N-a avut ce să facă, lovitura de cap trimisă din apropiere de Arnautovic a fost imparabilă (29). 

Barcelona pregătește un transfer total neașteptat » Îl aduce gratis din Serie A
BARCELONA
Barcelona pregătește un transfer total neașteptat » Îl aduce gratis din Serie A

Spre finalul primei reprize, una modesta din perspectiva ritmului de joc, portarul român a reușit să rețină o altă lovitură de cap trimisă de austriacul gazdelor. 

În partea a doua a meciului, Inter a forțat în gol, Bologna rezistând admirabil pe Stadio Renato Dell'Ara. Iar finalul a fost de coșmar pentru nerazzurri. Chiar Ionuț Radu a comis-o decisiv!

În stilul luj Buffon, goalkeeperul român a luftat uluitor. A „bărbierit” mingea primită din aut de la Perisic, iar Sansone, aflat lângă el, a interceptat și a împins balonul în plasă. 

+12 FOTO

Rezumat VIDEO | Bologna - Inter 2-1