INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BREST - PSG 0-2

Mbappe lasă o portiță deschisă despărțirii de PSG: „Vreau să joc într-un loc unde să înving”

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2021 11:04 / Actualizat luni, 24 mai 2021 11:51

Golgerul și fotbalistul anului în Ligue 1, Kylian Mbappé nu ar refuza o ofertă de la Real Madrid în această vară. Dar PSG se agață de tânăra sa vedetă: „Va rămâne. Sută la sută”

La doar 22 de ani, Kylian Mbappé e deja numărul 1. La PSG, într-o echipă cu staruri ca Neymar sau Di María, și în Franța. Golgeterul Ligue 1 al treilea sezon la rând și cel mai bun jucător al campionatului. Înaintea lui Neymar, Depay, Burak Yılmaz și Ben Yedder.

Kylian Mbappe își dorește trofeul Ligii

Dar ceva îl nemulțumește pe KM7. A pierdut și titlul. Și încă nu poate cuceri Champions League. Ceea ce îi deschide și mai mult calea spre Real Madrid. Iar el a lăsat o portiță deschisă. 

„Toată lumea știe că sunt atașat profund de acest club. Totuși, eu vreau să înving. Să simt că sunt într-un loc unde pot într-adevăr să câștig, în mijlocul unui proiect solid. Mănânc fotbal, respir fotbal, de aceea proiectul sportiv e primordial", a declarat Kylian Mbappe pentru Canal+. 

A completat în aceeași nuanță: „Discut cu PSG, vom vedea ce se va întâmpla. Am fost mereu fericit aici, am petrecut patru ani excepționali. Vom face lucrurile așa cum trebuie, și dacă va fi într-un sens, și dacă va fi în altul".

Nasser Al-Khelaifi: „Va rămâne la PSG. Sută la sută"

Mbappé n-ar refuza un nume ca Real, însă PSG încă ține de el cu dinții. Președintele Nasser Al-Khelaïfi e foarte sigur de epilogul acestei povești: „Am spus întotdeauna că el este jucătorul lui Paris Saint-Germain. Va rămâne la Paris Saint-Germain. E sută la sută".

„Kylian Mbappé e parizien, e francez și adoră Parisul. Nu avem nicio problemă, nu vă îngrijorați. Kylian nu va pleca" 
- Nasser Al-Khelaïfi, președinte PSG

53 de goluri(42 de reușite, 11 assisturi) a influențat Kylian Mbappé în acest sezon la PSG în toate competițiile (47 de întâlniri)

27 de goluria înscris atacantul în vârstă de 22 de ani la parizieni în Ligue 1 în 31 de partide (a avut și șapte pase decisive)

Citește și:

Gattuso, demis la miezul nopții pe Twitter! Napoli a ratat grupele Ligii în ultima etapă

E clar! Pep Guardiola a confirmat destinația lui Kun Aguero: „Mă bucură acest lucru”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  24 Mai 2021, 14:26

*** nu a fost în stare să câștige titlu în Franța, și acuma cică vrea undeva să câștige UCL. Păi de ce nu ai câștigat aici dacă ești tare? Așa a făcut și cealaltă ”vedetă” de la PSG(Neymar), a plecat de la Barca ca să câștige balaonul de aur, dar l-a câștigat pe celălalt de............dar tot ”galben”. Poate să mai investească qatarezul încă un mld. de $, că tot nu veți lua voi UCL, sunt alte echipe mult mai titrate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează