INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Mbappe, din nou în conflict cu PSG! Cum afectează Jocurile Olimpice relația jucătorului cu șefii clubului

sursă foto: gettyimages
sursă foto: gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2020 08:00

Kylian Mbappe (21 de ani) își dorește să participe la Jocurile Olimpice din această vară, de la Tokyo. Entuziasmul acestuia nu este însă împărtășit de clubul său, PSG punându-i piedici. 

Mbappe își dorește să reprezinte Franța atât la Campionatul European din vară, cât și la Jocurile Olimpice. Dacă va participa la ambele competiții, programul lui Mbappe se va aglomera foarte mult, iar PSG nu îl va avea în cea mai bună formă pentru pregătirile ce preced noul sezon.

L'Equipe notează că PSG a trimis o scrisoare către Federația Franceză de Fotbal, declarând că nu dorește ca Mbappe să fie chemat în lotul Franței pentru Jocurile Olimpice. Nefiind o competiție FIFA, PSG are dreptul de a se opune convocării jucătorilor pentru turneul de la Tokyo.

Neymar, în aceeași situație

Mbappe nu este singurul care își dorește să joace pentru Franța în cadrul a două competiții în această vară. În aceeași situație se află și brazilianul Neymar (28 ani), care își dorește să participe la Jocurile Olimpice, după ce va reprezenta Brazilia și la Copa America, organizată între iunie și iulie 2020.

Ca și în cazul lui Mbappe, șefii clubului sunt nemulțumiți de această situație.

Portiță pentru Real Madrid

Faptul că Real Madrid este interesată de serviciile lui Mbappe nu mai este de mult un secret. Antrenorul „albilor”, Zinedine Zidane, este un mare admirator al francezului și îl vrea cu orice preț sub comanda sa. De asemenea, Florentino Perez, președintele clubului madrilen, este conștient de cât de importantă ar fi aducerea lui Mbappe pe termen lung, atât din punct de vedere fotbalistic, cât și economic.

2022este anul în care îi expiră contractul lui Mbappe

PSG încearcă să îl păstreze pe Mbappe și i-a oferit acestuia un contract imens, însă francezul nu a semnat încă prelungirea și se pare că așteaptă un semn de la Real Madrid. În plus, relația lui Mbappe cu antrenorul Thomas Tuchel nu este tocmai roz. 

87 de goluria marcat Mbappe pentru PSG, în 118 apariții

Vezi și:

Mbappe nu a uitat prima întâlnire cu Zidane: „Ar trebui să mă descalț?”

Coronavirusul pune sub semnul întrebării disputarea Jocurilor Olimpice » Pierderi financiare IMENSE

Mbappe s-a certat cu Tuchel în fața camerelor! Real Madrid e pregătită de asalt

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10154099813529868
Cami Nebi  •  04 Martie 2020, 08:42

Poate vor unii jucători să meargă la Jocurile Olimpice,dar să vedem dacă se mai desfășoară aceste jocuri din motive de coronavirus.D.Nebi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează