INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MECI DEMONSTRATIV

Gică Hagi, chemat de Rangers la meciul legendelor » Va face echipă cu Luis Figo și Roberto Carlos într-un supereveniment

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 decembrie 2021 17:33 / Actualizat miercuri, 29 decembrie 2021 18:30

Gică Hagi, 56 de ani, a fost invitat de Rangers, echipa la care evoluează fiul său Ianis, la „Week-end-ul Legendelor”, cu ocazia a 150 de ani de la înființarea clubului scoțian.

În meciul programat pe 26 martie pe Ibrox se vor înfrunta echipa „Legendelor lui Rangers” și o echipă a „Legendelor Mondiale”.

Gheorghe Hagi, pe teren la aniversarea lui Rangers

În echipa starurilor mondiale, unde Luis Figo va fi căpitan se regăsesc nume celebre precum Roberto Carlos, Robert Pires și Gheorghe Hagi.

Giovanni van Bronckhorst, actualul antrenor al scoțienilor, va evolua la echipa formată din legendele celor de la Rangers, alături de foștii jucători Paul Gascoigne, scoţianul Kris Boyd, olandezul Michael Mols, bosniacul Sasa Papac şi croatul Nikica Jelavic.

Am multe amintiri frumoase despre Glasgow, datorită câștigării Ligii Campionilor acolo, în 2002, iar «Weekend of Legends» de la Ibrox va fi o altă ocazie memorabilă. Aștept cu nerăbdare să conduc o echipă care va include foști câștigători ai Cupei Mondiale, Ligii Campionilor și Balonului de Aur și, cel mai bine, meciul va strânge fonduri importante pentru fundația mea, care sprijină copiii din întreaga lume.
-Luis Figo, fost jucător la Real Madrid

Voi fi o onoare să ies din nou din tunelul Ibrox și să mă alătur unora dintre foștii mei coechipieri în acest meci incredibil. Să joc pentru Rangers a fost unul dintre momentele cele mai importante ale carierei mele, așa că este întotdeauna un privilegiu să retrăiesc acea experiență și să fac asta pentru un meci care sărbătorește aniversarea a 150 de ani, îl face și mai special
- Giovanni van Bronckhorst, antrenor Rangers

Citește alte știri din fotbalul internațional:

S-a enervat Klopp: „Așa nu o putem ajunge pe Manchester City!”

„Seriozitate” germană la Bayern: de ce sunt anchetați legendarii Oliver Kahn și Karl-Heinz Rummenigge

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
108779877311497
George Ionescu  •  30 Decembrie 2021, 05:59

da

klauz
klauz  •  30 Decembrie 2021, 05:39
Postat de brentford pe 30 Decembrie 2021, 00:42

Esti rautacios. Din ce am auzit pe Talk Sport omul s-a lasat de alcool. Interesant insa e cum ii denigram noi pe Hagi si Popescu,dar de vreo 10 ani incoace oamenii sunt invitati sa joace in scopuri caritabile cu multi mari fotbalisti ai lumii.

Nu e adevarat. Nici Popescu, nici hagi, nu sunt invitati la meciuri demonstrative. Asta e primul al lui hagi dupa o gramada de ani si are 2-3 in intreaga lui cariera de moshulica ofticat care pozeaza in antrenor, adica de la retragere. Hagi e in asta pentru ca e greu sa gasesti doritori pentru un meci cu nimeni rangers, au luat pe orice disperat dispus sa se deplaseze. In plus, meciul e o minciuna: Glasgow Rangers e infiintata de 9 ani, de-aia a inceput in esalonul 5. Clubul vechi a dat faliment.

klauz
klauz  •  30 Decembrie 2021, 05:36
Postat de Christian Ciuca pe 29 Decembrie 2021, 19:51

Gicuta si-acuma le va da supergol de la treij de metri direct vinclu !

Gicuta se va face de ras, cum se face zilnic fii-su!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează