INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

„Seriozitate” germană la Bayern: de ce sunt anchetați legendarii Oliver Kahn și Karl-Heinz Rummenigge

Oliver Kahn, directorul sportiv Hasan Salihamidzici și fostul CEO Karl-Heinz Rummenigge sunt investigați de procurori, foto: Imago
Oliver Kahn, directorul sportiv Hasan Salihamidzici și fostul CEO Karl-Heinz Rummenigge sunt investigați de procurori, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 29 decembrie 2021 15:57 / Actualizat miercuri, 29 decembrie 2021 16:13

Directorul general Oliver Kahn, directorul sportiv Hasan Salihamidzici și fostul CEO de la Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, sunt investigați de procurori, fiind acuzați de nereguli la plata salariilor pentru antrenorii de la FC Bayern Campus. 

Bayern are 9 puncte în fața Borussiei după prima parte a Bundesligii, se îndreaptă spre al 10-lea titlu consecutiv, al 32-lea în total, dar nu e liniște la sediul din Säbener Strasse.

„Fiecare organism e diferit, la fel și sexul!” » Unde a ajuns Valeria lui Milevski, fostul atacant al Chiajnei
DECLARAȚII
„Fiecare organism e diferit, la fel și sexul!” » Unde a ajuns Valeria lui Milevski, fostul atacant al Chiajnei

Mai mulți lideri ai clubului Bayern Munchen pot fi urmăriți penal

Postul de televiziune WDR a anunțat în timpul emisiunii Sport Inside că șefii clubului, și nu doar actuali, sunt anchetați de procurori, putând fi urmăriți penal. 

Este vorba de cei mai înalți lideri bavarezi. Directorul general Oliver Kahn, directorul sportiv Hasan Salihamidzici, fostul CEO Karl-Heinz Rummenigge și alți doi membri ai Consiliului de Administrație, Jan-Christian Dreesen și Andreas Jung. Toți sunt acuzați de nereguli la plata salariilor pentru antrenorii centrului de juniori.

„Seriozitate” germană la Bayern: de ce sunt anchetați legendarii Oliver Kahn și Karl-Heinz Rummenigge
Bayern Munchen U19 (foto: Imago)

Antrenorii de la tineret au muncit mai mult, au luat același salariu. Și au primit bani în mână!

Mai mulți tehnicieni de la FC Bayern Campus s-au plâns la WDR că ani de zile au muncit și de patru ori mai mult decât cele 10 ore pe săptămână permise, însă au primit tot salariul de bază, 450 de euro, pentru acea perioadă. Nimic în plus. Unii antrenori au susținut că au luat bani cash și procurorii bănuiesc că au fost plătiți astfel pentru a se încerca evitarea taxelor.

În opinia mea, este o exploatare a antrenorilor tineri care înțeleg târziu că sunt folosiți. Iată un exemplu: călătorești undeva la Londra sau Berlin, petreci trei zile cu copiii și totuși ți se ia în calcul doar meciul
- Antrenor la juniorii lui Bayern, pentru WDR 

Cooperăm total cu autoritățile în anchetă. Este în interesul nostru ca această problemă să fie clarificată complet 
- Oliver Kahn, director general Bayern

Citește și: 

Așa funcționează ofsaidul „semi-automat”: 10-12 camere care detectează 29 de puncte ale corpului jucătorului, de 50 de ori pe secundă!

EXCLUSIV Trauma lui Johan Cruyff » Cum a încercat un bandit să-l răpească: „I-a pus pistolul la tâmplă și l-a legat” + Cine l-a scăpat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ripensistu
ripensistu  •  29 Decembrie 2021, 23:43

buyern trebuie desfiintata urgent pentru ca utilizeaza tehnici anti-competitive in Bundesliga.

3937461986283658
Ioan Heidenfelder  •  29 Decembrie 2021, 19:02

Întotdeauna când ești mare, un colos, toți vor sa te atace, denigreze prin orice mijloc, de ani de zile majoritatea adversarilor încearcă prin diferite mijloace sa dezbine ceva dar nu reușesc, presa și ceilalți frustrați au reușit sa sucească mintea unor *** care și-au dat în petec la adunarea generala anuala cu acel contract cu Qatar, acum încearcă cu aceste salarii, asa pentru a înțelege toți, la 750 mil € încasări anuale, conducerea FCB se pretează la câteva sute de Euro??? Asta ar însemna că cineva care câștigă 5000€ lunar sa fure ceva ce costa 10 cenți și sa riște sa se facă de rușine sau sa meargă chiar în pușcărie. Atât de prosti cred ca nu sunt acești conducători care au adus acest club printre primele ale europei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pickhammer
pickhammer  •  29 Decembrie 2021, 16:36
Postat de andrei.steaua pe 29 Decembrie 2021, 16:06

Suporterii lui Bayern l-au ales pe Hoennes cu 98% din voturi după ce a ieșit din închisoare. Doar la noi ipocrizia este maxima, nație de turnători

Nu ai inteles nimic,mai vii la toamna!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează