INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Megan Rapinoe, mesaj-manifest împotriva lui Donald Trump: „Nu vorbim despre copiii tăi, deci TACI!”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 12:12

Americanca Megan Rapinoe, câștigătoarea Balonului de Aur 2019 la fotbal feminin, l-a atacat frontal pe Donald Trump, cel care e într-un dialog feroce de la distanță cu Iranul.

Asasinarea generalului Qasem Soleimani, comandant al Gărzilor Revoluționare Iraniene, a lansat o dispută aprinsă la nivel declarativ între Iran și Statele Unite ale Americii.

Donald Trump a scris pe twitter că SUA va reacționa folosind armanentul sofisticat de care dispune, în cazul în care Iran va alege să răzbune moartea unuia dintre generalii responsabili de cele mai multe victime nevinovate din Orientul Mijlociu.

Megan Rapinoe, mesaj-manifest împotriva lui Donald Trump: „Nu vorbim despre copiii tăi, deci TACI!”

Răspunsul lui Megan Rapinoe a făcut ocolul internetului

Jucătoarea în vârstă de 34 de ani a replicat tot pe twitter: 

„Împreună cu echipamentul, îi vom trimite acolo și pe oamenii noștri. Cei mai mulți dintre ei vor fi tineri (dar cu siguranță nu vorbim aici despre copiii tăi). Înțelegi cu adevărat despre ce vorbești? Nu lăuda vreodată războiul, fiindcă asta înseamnă ca americanii să moară”. 

Citește și:

Donald Trump și Gigi Becali au fost aproape să intre în afaceri! Dezvăluiri INCREDIBILE: „Voia două turnuri”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sextus
sextus  •  06 Ianuarie 2020, 16:16
Postat de bigbolo pe 06 Ianuarie 2020, 16:00

America nu era cea mai mare forta economica daca nu se implica in conflicte/razboaie. Dar de unde sa stie asa ceva o individa pe invers... Mi-e greata!

*** e cea mai buna fotbalista din lume... tu esti un nimeni si rasist pe deasupra... ciocul mic si joc de glezne...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigbolo
bigbolo  •  06 Ianuarie 2020, 16:00

America nu era cea mai mare forta economica daca nu se implica in conflicte/razboaie. Dar de unde sa stie asa ceva o individa pe invers... Mi-e greata!

sextus
sextus  •  06 Ianuarie 2020, 15:37

pretenasii lui Trump, contractorii armatei americane cam stagnau de ceva timp nu mai faceau miliardele de pe vremea lui Bush... Prea putini militari mai erau in Orientul Mijlociu sa cumpere hartie igienica cu $500 sulul... Trump doar a corectat situatia inventand un razbel...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează