INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Megan Rapinoe, MVP-ul Mondialului feminin, mesaj necruțător pentru președintele Donald Trump: „Excludeți oameni! Ne întoarcem în trecut!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 14:18

Megan Rapinoe, MVP la ultimul Campionat Mondial de fotbal feminin, a declarat la CNN: „Poate America e măreață acum pentru unii oameni, dar nu e la fel pentru mulți americani”.

Crevasa care îi desparte pe Megan Rapinoe și Donald Trump e tot mai mare pe zi ce trece. Invitată la CNN, în emisiunea cunoscutului Anderson Cooper, campioana mondială și cea mai bună jucătoare a ultimului turneu final a confirmat că „nu voi merge la Casa Albă. Și niciuna dintre fetele cu care am vorbit nu va fi acolo”. În timpul competiției declarase că „n-am ce să caut la nenorocita de Casă Albă”.

La sfârșit, Cooper i-a cerut atacantului în vârstă de 34 de ani să-i transmită un mesaj președintelui. Rapinoe, o militantă a cauzei LGBT, a acceptat:

„Excludeți oameni! Mă excludeți pe mine, oameni care arată ca mine, excludeți oameni de culoare, excludeți oameni care v-au susținut! «Să facem America măreață din nou» ne întoarce în vremuri în care nu era bine pentru toată lumea. Poate America e măreață acum pentru unii oameni, dar nu e la fel pentru mulți americani”.

A încheiat zâmbind amar: "Toți avem o responsabilitate, iar președintele are o responsabilitate și mai mare, ca șef al acestei țări. Să facă tot ce poate pentru fiecare dintre noi. Și trebuie să facă mai mult".

„E o ocazie pentru administrația Trump să facă paradă cu o echipă campioană mondială. Nu cred că, pentru noi, această întâlnire la Casa Albă are vreun sens. Și nici colegele mele nu apreciază”
Megan Rapinoe, căpitan SUA

Citește și:

Megan Rapinoe, cea mai valoroasă jucătoare de la Mondial, e categorică: „Nu poți câștiga o mare competiție fără homosexuali în echipă. E dovedit științific”

Playtech: ȘOC TOTAL! Mihai Gâdea, derapaj halucinant la Antena 3: ‘Ciuma roșie l-a scăpat’


Comentarii (3)
prazburg1948
prazburg1948  •  10 Iulie 2019, 18:45
Postat de Lengyel Adrian pe 10 Iulie 2019, 15:52

In primul rand individa asta uita ca nu cei ca ea l-au ales pe Trump presedinte ci cei care mai au cultura si respect fata de adevaratele valori umane , in special ce a mai ramas din clasa mijlocie cu preponderenta crestina si de rasa alba. In concluzie e mai bine ca nu merge sa intineze Casa Alba (ne-a fost de ajuns Obama)...

Amice, ai mancat de pe jos? Prost-educatii, rasistii, si business owners l-au votat pe Trump. Uita-te la cele mai sarace state din punct de vedere financiar si la cele mai prost educate state sa vezi, sunt democrati sau republicani? Iti spun eu, republicani! Nu zic, si democratii prind posturi straine cu LGBT, cu interzicerea paielor de baut, cu acceptatul ilegalilor peste granita etc. dar nu flutura steaguri naziste. Americanii au luptat impotriva nazistilor ca *** astia din ziua de azi sa iasa in strada sa fluture steaguri naziste si sa impuste biserici baptiste unde se duc "african-americans". Lasa-ne cu crestinismul si rasa alba. Trump a dezbinat tara in doua cu tampeniile pe care le face si zice.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

q2016
q2016  •  10 Iulie 2019, 17:38

Preferintele sexuale ar trebui pastrate in dormitor, iar sportul pe teren. Nu invers. Activismul (de niciun fel, LGBT sau altul) nu are ce sa caute in arena sportiva, in sala de cinema sau in scoli.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  10 Iulie 2019, 15:52

In primul rand individa asta uita ca nu cei ca ea l-au ales pe Trump presedinte ci cei care mai au cultura si respect fata de adevaratele valori umane , in special ce a mai ramas din clasa mijlocie cu preponderenta crestina si de rasa alba. In concluzie e mai bine ca nu merge sa intineze Casa Alba (ne-a fost de ajuns Obama)...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează