INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII

CUPA AFRICII // Mehdi Benatia gest superb pentru fanii dintr-un sat marocan: „Restitui o parte din ce mi-a dat fotbalul”

Mehdi Benatia // FOTO: Guliver/Getty Images
Mehdi Benatia // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2019 12:21

CUPA AFRICII // Mehdi Benatia, fundaşul marocan de 32 de ani legitimat la Al-Duhail, fost la Juventus, a făcut fericiţi fanii dintr-un sat marocan care urmăreau competiţia strânşi în jurul unui telefon mobil. „Vom face totul ca să fiţi mândri de noi”, le-a promis Mehdi tinerilor săraci. 

Selecţionata Marocului are succese pe linie la Cupa Africii 2019, toate cu 1-0, ultima, luni seară cu Africa de Sud, asigurându-i accesul în „optimi” de pe primul loc al grupei D. Meciul decis pe final de golul lui Bossoufa la Cairo a fost trăit la intensitate maximă de locuitorii unui sat sărac din ţară.

Mehdi Benatia a avut grijă de ei să poată viziona competiţia. „Vom face totul să fiţi mândri de noi”, le-a promis fanilor apărătorul de 32 de ani.

„Restitui o parte din ce mi-a dat fotbalul”

Iniţial, a încercat să demareze o campanie caritabilă pentru strângerea de fonduri ca să-i ajute. Dar, văzând că lucrurile se mişcă greu, a decis să achite direct totul. Le-a cumpărat un televizor cu diagonală mare şi le-a plătit abonamentul la postul privat ce transmite CAN pe toată durata turneului.

Suporterii marocani din acel sat, mai ales tinerii, nu mai trebuie să se calce pe picioare în jurul unui telefon mobil la meciurile lui Benatia. „În viaţă e bine să ştii să restitui ce ţi-a dat fotbalul, în special când vezi o astfel de situaţie”, a spus Mehdi. 

Vezi și: Expulzat din Egipt și încarcerat acasă » Drama trăită de un fan algerian la Cupa Africii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează