INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Depay, acord cu Juventus! Ce îl mai desparte de transferul în Serie A

Depay, acord cu Juventus, Foto: Getty Images
Depay, acord cu Juventus, Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2022 17:02 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 17:02

Memphis Depay (28 de ani) acceptă un contract pe 2 ani cu salariu stagional de 5 milioane plus bonusuri de la Juventus. Barcelona îl lasă liber dacă va renunța la o parte din restanțele financiare.

Juventus este pe cale să rezolve transferul atacantului căutat o vară întreagă pentru a avea o alternativă la Dușan Vlahovici. Mai ales acum că s-a accidentat și Di Maria și ar putea lipsi mai multe săptămâni. 

Bianconerii l-au curtat îndelung pe Alvaro Morata, numai că Atletico nu a vrut să-l mai împrumute, apoi au încercat să-i aducă pe Martial, Muriel, Milik sau Arnautovici, dar nu s-a concretizat nimic și au rămas două săptămâni până la închiderea mercato. Torinezii s-au reorientat repede și sunt în negocieri avansate cu Memphis Depay.

Mititelu nostalgic » A oficializat transferul fiului atacantului care i-a pus pe tavă Stelei titlul din '98!
FCU CRAIOVA
Mititelu nostalgic » A oficializat transferul fiului atacantului care i-a pus pe tavă Stelei titlul din '98!

Depay, acord cu Juventus! Tot la parametru zero

Conform Tuttosport, conducerea lui Juve a ajuns la un acord cu olandezul de 28 de ani și speră ca în cursul acestei săptămâni să pună la punct ultimele detalii. Oferta acceptată de jucător este doi ani de contract și un salariu stagional de 5 milioane de euro plus un milion și jumătate ca bonusuri de performanță. 

Mutarea se va face însă doar la parametru zero, așa cum a ajuns Depay și pe Camp Nou. Memphis mai are angajament cu gruparea blaugrana până-n 2023 și trebuie să-l rezilieze. Pentru asta e nevoie de o înțelegere în ceea ce privește lichidarea, dar și pentru restanțele financiare pe care Barça le are față de el din perioada pandemiei, când plata mai multor salarii a fost amânată. Banii la care atacantul nu renunță.

Chelsea stă la pândă

Juventus are și concurență pentru obiectivul său. Chelsea urmărește din umbră tratativele și e gata să ofere bani pentru ca Depay să fie lăsat să plece. Contează însă alegerea lui.

3 milioane de euroeste suma pe care Depay cere să-i fie achitată de Barcelona pentru a încheia socotelile și a pleca liber de contract

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo, primul răspuns despre plecarea de la United: „O să aflați în curând. Din 100 de știri, doar 5 au fost corecte”

Elon Musk a postat pe Twitter că o cumpără pe Manchester United, apoi i-a dezamăgit complet pe englezi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close