INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Elon Musk a postat pe Twitter că o cumpără pe Manchester United, apoi i-a dezamăgit complet pe englezi

Elon Musk, Foto: Getty Images
Elon Musk, Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2022 11:46 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 13:20

Elon Musk (51 de ani), proprietarul Tesla, a postat marți noapte pe Twitter că va cumpăra Manchester United și imediat suporterii „s-au aprins”. Ulterior a dezmințit, spunând că-i doar o glumă ce rulează de mai multă vreme pe amintita rețea de socializare cu care el e în conflict.

Manchester United a ajuns la coada clasamentului, în Premier League. Dar și subiect de glume pentru cunoscutul om de afaceri Elon Musk. Marți noapte, proprietarul companiilor Tesla și Space X a postat pe Twitter un mesaj care i-a euforizat pe fanii „diavolilor roșii”. 

„La revedere, tată!” » Gigi Becali îl dă afară pe fotbalistul adus în această vară: „Nu mai vede iarba FCSB-ului în viața lui!”
FCSB
„La revedere, tată!” » Gigi Becali îl dă afară pe fotbalistul adus în această vară: „Nu mai vede iarba FCSB-ului în viața lui!”

Elon Musk: „Manchester United? E doar o glumă pe Twitter”

Mai întâi, ironic, el a scris: „Ca să fie clar, susțin jumătatea stângă a Partidului Republican și jumătatea dreaptă a Partidului Democrat”. După care a venit și cu o completare: „De asemenea, cumpăr Manchester United, cu plăcere”. 

4,84 miliarde de dolarieste suma la care familia Glazer, proprietara lui Man. United, e dispusă să vândă clubul. Glazer deține și Tampa Bay Buccaneers

În numai 5 ore de la publicare, tweet-ul lui Musk a devenit viral. Peste 415.000 de aprecieri! Suporterii lui United s-au întrecut în a-l încuraja să investească, iar realizatorul de televiziune Piers Morgan, cunoscut fan Arsenal, i-a replicat: „Ai încredere în mine, Elon – nu vrei să te apropii de ei... dacă vrei să cumperi o echipă de fotbal, încearcă Arsenal”. 

Elon Musk, dat în judecată de șefii Twitter

Întrebat la un moment dat dacă el chiar vorbește serios, omul de afaceri american a venit cu un răspuns ce spulberat toate speranțele fanilor ca pe un balon de săpun: „Nu, aceasta este o glumă care circulă de mai multă vreme pe Twitter. Nu cumpăr nicio echipă sportivă”

252 de miliarde de dolarieste suma la care-i evaluată averea omului de faceri american Elon Musk, proprietarul Tesla și Space X

Musk, 51 de ani, este implicat într-o dispută legală cu Twitter, după ce a renunțat la intenția de a cumpăra compania, la prețul de 44 de miliarde de dolari. Șefii Twitter au decis să-l dea în judecată și au cerut ca procesul să înceapă încă din septembrie, pentru a-l împiedica pe miliardar să denigreze în continuare firma, însă Tribunalul din Delaware a decis ca dezbaterile să demareze pe 17 octombrie.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Refuzată de Frenkie de Jong, Manchester United are o nouă țintă » „Diavolii” au pus ochii pe un mijlocaș din Premier League

Anunțul momentului în fotbalul european: „Ronaldo pleacă de la Manchester United” » Două cluburi pentru Cristiano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează