INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PETRESCU VA PRELUA KUBAN KRASBODAR!

Mentalitate de pluton: Kuban nu a trecut niciodată de optimile vreunei competiţii!

dan petrescu
dan petrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2009 00:00

Cel mai bun tehnician al anului în România, Dan Petrescu s-ar putea lovi de un obstacol major în tentativa sa de a obţine performanţe importante cu noua sa echipă, Kuban Krasnodar.

"Cazacii" nu au trecut nicioidată de optimile vreunei competiţii, fie că era vorba de Cupa URSS sau de cea a Rusiei. Chiar dacă adversarii erau de cele mai multe ori modeşti, inferiori atît ca reputaţie, cît şi ca eşalon, Kuban a fost de fiecare dată eliminatăi, iar fanii le-au dat "optimilor" un nickname sugestiv "Hoodoo". :)

Petrescu a fost la un pas să se califice în optimile de finală ale Ligii Campionilor cu Unirea Urziceni, dar Ialomiţenii nu au reuşit să iasă neînvinşi de pe teren în ultimul meci din faza grupelor celei mai importante întreceri intercluburi, la Stuttgart, cu VFB. (1-3) şi le-au lăsat locul în faza eliminatorie şvabilor.

Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (18)
 •  28 Decembrie 2009, 20:15

cred k a facut o mare greseala dan petrescu...nu numai k a lasat o echipa care a muncit f mult in urma si care emite pretentii si anu' asta la titlu dar faptu' k destinatia sa a fost o echipa de liga a doua din rusia e de-a dreptul oribil...my bine se ducea la arabi vb aia si putea sa se duca si in liga a 9-a daca exista asa ceva.nu va face el in viata lui acolo in rusia ce a facut q unirea.pacat dar pana la urma asta e mentalitatea de roman......

sergiusurdila
sergiusurdila  •  28 Decembrie 2009, 20:04

Partea financiara este buna si tentanta dar ca valoarea fotbalului din liga a 2-a din Rusia este un joc in care poate numai Dan Petrescu se poate baga,semnifica ceva curaj si tupeu sa formezi dun nou o echipa si sa o duci pe o treapta europeana.

 •  28 Decembrie 2009, 17:23

Ganditi`va in primu rand ca el la Unirea a facut prformanta fara multi bani, rusii au destui bani, atata timp cat isi permit sa ii dea un milon jumate pe an si daca isi permiti sa aiba jucatori ca astia in lot, desi sunt in liga a 2a. Sunt multe echipe din liga a2a rusa care s`ar bate la titlu la noi. Daca o sa fie lasat sa`si faca treaba o sa vedeti voi peste 2 3 ani cum Dan nu e omul interesului, sincer eu nu cred ca a plecat acolo pentru salariul pe care il ia, ci pentru conditiile de acolo!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează