INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Barcelona, avertizată de un oficial al lui Inter » Cum poate ajunge Lautaro Martinez pe „Camp Nou”: „Există o singură cale!”

12 goluri în 22 meciuri a marcat Lautaro în acest sezon de Serie A // sursă foto: Guliver/gettyimages +45   FOTO
12 goluri în 22 meciuri a marcat Lautaro în acest sezon de Serie A // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 14:28

Piero Ausilio, directorul sportiv al lui Inter, a dezvăluit că atacantul Lautaro Martinez (22 de ani) va părăsi echipa din Serie A doar dacă clauza de reziliere îi va fi achitată. Barcelona este mare admiratoare.

În contextul discuțiilor din ce în ce mai insistente cu privire la transferul argentinianului Lautaro Martinez la Barcelona, Inter oferă prima reacție oficială pe acest subiect, prin vocea directorului sportiv.

„În ceea ce îl privește pe Lautaro Martinez, există o singură cale prin care acesta ar putea părăsi Inter: ca cineva să îi achite clauza de reziliere. Multe cluburi ne-au contactat pentru el. Dintre acestea, cel mai determinat, cu care avem o relație de prietenie, este Barcelona. Nu ascund asta”, a dezvăluit Ausilio pentru Sky Sports talia.

„Știu că Barcelona cunoaște perfect care sunt intențiile noastre: anume, faptul că Inter nu dorește să îl vândă pe Lautaro. Dar, repet: există o clauză”, a continuat acesta.

111 milioane de euroeste clauza de reziliere a contractului atacantului argentinian

64 milioane de eurovalorează Lautaro, potrivit Transfermarkt. Acesta mai are contract cu Inter până în 2023

Barcelona l-ar da la schimb pe Coutinho

Nedispunând de suma cerută de Inter în schimbul lui Lautaro, Barcelona se gândește serios să adopte o nouă strategie: catalanii au în vedere oferirea mijlocașului ofensiv Philippe Coutinho (27 de ani) în schimbul lui Martinez, informează AS.

În prezent la Bayern Munchen, sub formă de împrumut, Coutinho nu va rămâne alături de bavarezi și în sezonul următor. Liderul Bundesliga nu a fost convins de evoluțiile mijlocașului ofensiv brazilian, astfel că nu va activa clauza de cumpărare a acestuia.

Avantajul acestei afaceri l-ar avea Inter, care pe lângă Coutinho, ar primi și o sumă de bani. În plus, brazilianul este deja familiarizat cu clubul italian, acesta evoluând deja la Inter, începând cu anul 2008, când a fost adus în Europa de nerrazzuri, de la Vasco da Gama. (Detalii AICI)

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria Serie A

+41 FOTO

VIDEO. Râzi cu noi: Câteva faze haioase din sportul amator

Citește mai multe știri despre Serie A:

Juventus s-a decis! Vrea să transfere un star de la Chelsea » Miralem Pjanic, implicat în negocieri

Bologna, în alertă: membru al staff-ului, suspect de COVID-19 » Antrenorul Mihajlovic a avut leucemie și sunt temeri să nu fie infectat și el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close