INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  URUGUAY

Mesaj video pentru Suarez şi Cavani de la unul dintre cei mai de temuţi criminali! A fost omul de încredere al traficantului Pablo Escobar

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat marti, 06 septembrie 2016 21:00

Vedetele naţionalei de fotbal a Uruguayului au primit un mesaj neaşteptat înaintea partidei de diseară, contra celor din Paraguay. Jhon Jairo Velasquez, asasinul plătit al celui mai mare traficant de troguri din istoria Columbiei, Pablo Escobar, a ținut să le transmită câteva cuvinte.

Acesta a trimis un mesaj video pentru selecţionata pregătită de Oscar Tabarez. Clipul a fost postat pe twitter prin intermediul unui prieten.

"Salut! Sunt Jhon Jairo Velasquez, Popeye, asasinul personal al lui Pablo Emilio Escobar Gaviria. Vreau să prezint un mesaj de susţinere echipei naţionale de fotbal a Uruguayului şi campionilor, Suarez şi Cavani.

Doresc să transmit toată dragostea şi respectul meu, vouă, mândria Uruguayului. Din Meddellin, Columbia, vă felicit pentru că sunteţi adevăraţi războinici.

Mult respect de pe aceste meleaguri, vă îmbrăţisez!", a spus acesta.

Jhon Jairo Velasquez, sau Popeye, aşa cum este poreclit, a stat 22 de ani în închisoare după ce a ucis mai bine de 300 de persoane şi a ordonat moartea a altor câteva mii. După eliberarea sa, acesta şi-a creat un canal de YouTube, Popeye_Arrepentido, care a strâns peste 160 de mii de abonaţi.

În vârstă de 54 de ani, acesta este un mare împătimit al fotbalului şi nu a ratat ocazia de a transmite un mesaj favoriţilor săi.

Uruguay a fost învinsă de către Argentina, vineri, scor 0-1, în preliminariile CM 2018. Miercuri, de la ora 2:00, formaţia lui Tabarez va evolua împotriva Paraguayului în a opta etapă a grupei de calificare.

Pe lânga Argentina şi Uruguay, din această grupă mai fac parte alte nume importante, precum Brazilia sau Columbia, echipa lui Suarez şi Cavani aflându-se pe poziţia secundă, la un punct în spatele Argentinei.

Conform celor de la ABC.com.ty, selecţionerul a ales deja primul 11 pentru partida de la noapte, după cum urmează:
Fernando Muslera; Matias Corujo, José Giménez, Diego Godin, Gaston Silva; Carlos Sanchez, Gaston Ramirez, Egidio Arévalo, Cristian Rodriguez; Luis Suarez, Edinson Cavani.

surse: www.bleacherreport.com, www.goal.comwww.abc.com.py 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ruffus
ruffus  •  07 Septembrie 2016, 01:41

A observat si altcineva ca are pe sub tricou vesta anti-glont? Uitati va in partea de jos a tricoului, spre curea, cum se vede clar!

maistor_kokir
maistor_kokir  •  07 Septembrie 2016, 00:46
Postat de qwerty007 pe 06 Septembrie 2016, 23:59

A omorat alti criminali sau mafioti,deci a ajutat politia...fara voia lui..,de aia a fost eliberat dupa doar 22 de ani !

mda , a omorat multi alti mafioti ,adevarat, rivali ai cartelului lui Pablo ,dar nu pt asta a primit reducerea de pedeapsa, ci exclusiv pt faptul ca a colaborat cu autoritatile ... ca veni vorba 22 de ani efectiv nu e chiar putin in columbia, pedeapsa maxima era oricum de 30 de ani, asa e in mai toata america de sud ...

baruch
baruch  •  07 Septembrie 2016, 00:22
Postat de conasu_boeru pe 06 Septembrie 2016, 22:29

A ucis 300 de persoane , a ordonat uciderea catorva mii si a facut....22 de ani de puscarie !!!!????? ***

da...ametesti. probabil i-a denuntat pe altii...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează