INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

COVID-19. Mesaje de încurajare pentru Paulo Dybala, de la puștii academiei Juventus din București: „Ti siamo vicini, Paulo!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 13:46

Fotbalistul Paulo Dybala, legitimat la Juventus Torino, a anunţat în urmă cu o lună de zile că el şi iubita au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. 

În semn de apreciere și de susținere, mai mulți jucători ai Juventus Academy din România i-au transmis argentinianului un mesaj video.

Mesaje pentru Dybala: „Suntem alături de tine”

"Ti siamo vicini. Spero che torni in campo il piu’ presto possibile. Tornerai piu’ forte di prima. Tutto andra’ bene", i-au transmis copiii care se pregătesc la Academia deschisă de Juventus în România. "Suntem alături de tine. Sper să revii cât mai repede pe teren. Vei reveni mai puternic ca înainte. Totul va fi bine", sunt mesajele micuților fotbaliști.

La finalul mesajelor înregistrate de copiii bianconero din România, aceștia au imitat celebru gest pe caee îl face vedeta de la Juventus după ce înscrie un gol.

În plus, în cea mai recentă postare pe Instagram, Paulo Dybala poartă o mască pe care sunt imprimate steagurile mai multor țări și mesajul "Astăzi, folosim măștile ca să ne protejăm. Mâine, ca să demonstrăm cine suntem. Ajutați-mă să-i sprijinim pe aceia care nu se dau bătuți niciodată".

COVID-19. Mesaje de încurajare pentru Paulo Dybala, de la puștii academiei Juventus din București: „Ti siamo vicini, Paulo!”

"Acum mă pot mişca mai bine, merg şi încerc să mă antrenez. Abia mai respiram, nu puteam să fac nimic după cinci minute. Mă dureau muşchii. Din fericire, eu şi Oriana suntem mai bine acum"
Paulo Dybala, pe 27 martie

Juventus îi propune contract pe viață!

Atacantul argentinian Paulo Dybala ar putea rămâne pe viaţă la Juventus Torino, conform jurnaliştilor de la Tuttosport. Deşi vara trecută Dybala era ca şi plecat de la Juventus, torinezii au decis să-l păstreze pe jucătorul de 26 de ani. Iar acum, conform Tuttosport, vor să-i propună un contract pe termen lung, actualul acord al argentinianului expirând în 2022.

Dan Puric n-are milă de clasa politică din România: „Noi suntem servanți de tun! Ne dau ordine toți retardații ăia de dincolo”

CITEȘTE ȘI:

CORONAVIRUS. Ultima oră » Bilanț în România: 8.067 de cazuri de coronavirus » În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 360 de îmbolnăviri

VIDEO EXCLUSIV Ce-l enervează pe Dan Negru când vine vorba despre Hagi: „De ce «Gică»? Chiar nu înțeleg!” + ce s-a întâmplat pe teren când au fost coechipieri: „Mi-a zis asta la un corner”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează