INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Mesajele postate de Cristiano Ronaldo despre prevenția infectării cu COVID-19, de 40 de ori mai mediatizate decât cele ale OMS

60 de milioane de euro este costa de piață a lui Cristiano Ronaldo, potrivit Transfermarkt +30   FOTO
60 de milioane de euro este costa de piață a lui Cristiano Ronaldo, potrivit Transfermarkt

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2020 19:35

Aproape 8 milioane de like-uri și 100.000 de comentarii au adunat recomandările făcute de primul om din lume care a depășit 200 de milioane de followers pe Instagram, Cristiano Ronaldo (35 de ani), starul lui Juventus.

Cristiano Ronaldo rămâne extrem de activ, chiar dacă fotbalul este întrerupt de mai bine de cinci săptămâni. Atacantul portughez compensează prin interactivitatea cu suporterii săi pe rețelele de socializare, unde postează imagini și filmulețe de la antrenamentele făcute în casă și are grijă să promoveze și sfaturi pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. 

El are impact mult mai mare decât reușește Organizația Mondială a Sănătății: golgeterul lui Juventus a suscitat de 40 de ori mai mare interes prin mesajele distribuite decât campaniile organizate de OMS!

18% l-au criticat pe Cristiano Ronaldo pentru luxul carantinei

Potrivit agenției The Metrics Factory, citată de L'Equipe, cifrele în această perioadă sunt în medie duble față de audiența normală, făcută de primul om din lume care a depășit 200 de milioane de followers pe Instagram. 

Postările sale din 13 și 20 martie au cumulat aproape 8 milioane de like-uri și 100.000 de comentarii. „Grație lui Ronaldo, sfaturile date de OMS au beneficiat de un plan media valorâns 1,15 milioane de euro", anunță agenția citată. Doar 18 la sută dintre urmăritori l-au criticat pentru veniturile sale și condițiile luxoase în care stă în carantină, iar alții s-au plâns că trebuie să iasă afară pentru a munci, punându-și sănătatea în pericolul în timpul pandemiei.

View this post on Instagram

The world is going through a very difficult moment which demands the utmost care and attention from all of us. I speak to you today not as a football player, but as a son, father, a human being concerned with the latest developments that is affecting the whole world. It is important we all follow the advice of WHO (World Health Organization) and the governing bodies on how we handle this current situation. Protecting human life must come above any other interests. I would like to send my thoughts to everyone who has lost someone close to them, my solidarity to those who are fighting the virus, like my teammate Daniele Rugani, and my continued support to the amazing health professionals putting their own lives at risk to help save others.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

213 milioane de followersare Cristiano Ronaldo. E liderul mondial absolut și cea mai bine plătită celebritate de pe Instagram

975 de dolariîi intră în cont la fiecare postare. Starul portughez primeşte aproape 50 de milioane $ pe an din simple imagini

VIDEO Klaus Iohannis: „Stați acasă. Altfel, după sărbători vom avea înmormântări”

FOTO Cele mai interesante imagini din lume în plină pandemie de coronavirus

+26 FOTO

Citește mai multe știri despre pandemia de coronavirus:

Șeful Institutului de medicină criminalistică din Hamburg: „Victimele de coronavirus ar fi murit oricum în cursul anului, chiar dacă sună crud”

Scăpăm de coronavirus la vară? Francezii au descoperit la ce temperatură moare COVID-19

Playtech: Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează