INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce Solskjaer a fost demis de la United

Cristiano Ronaldo și Ole Gunnar Solskjaer
Cristiano Ronaldo și Ole Gunnar Solskjaer

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 17:05 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 18:01

Cristiano Ronaldo (36 de ani), atacantul celor de la Manchester United, i-a transmis un mesaj de susținere lui Ole Gunnar Solskjaer, demis de pe banca „diavolilor” după eșecul usturător cu Watford, scor 1-4.

Fost coleg cu Solskjaer la prima aventură la Manchester, Ronaldo a ținut să-i transmită antrenorului norvegian multă baftă în cariera sa.

„A fost coechipierul meu din atac când am venit prima oară pe Old Trafford și a fost antrenorul meu când m-am întors la Manchester United. Dar, în primul rând, Ole este un om excepțional. Îi doresc tot binele în viață. Noroc, prietene! Meriți asta!”, a scris Ronaldo pe Twitter.

Tu m-ai adus la cel mai mare club din lume și mi-ai oferit o mare onoare. Un respect uriaș, voi fi mereu recunoscător. Mulțumesc pentru tot, ești o legendă
- Harry Maguire, căpitanul lui United

Solskjaer, demis de la United

După un sezon în care echipa nu a arătat ce trebuie, deși în vară s-au adus jucători precum Ronaldo sau Raphael Varane, conducerea lui Manchester United a decis să-l demită pe Ole după eșecul cu Watford.

Ole Gunnar Solskjaer, fără trofeu ca manager la Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer, din decembrie 2018 pe „Old Trafford”, a condus-o pe United în 168 de meciuri, înregistrând:

  • 92 de victorii
  • 35 de remize
  • 41 de înfrângeri

În 3 ani pe banca echipei la care a jucat între 1996 și 2007, Solskjaer nu a câștigat niciun trofeu.

Zinedine Zidane, favoritul lui Manchester United

Zinedine Zidane (49 de ani), antrenor liber de contract din iunie 2021, după despărțirea de Real Madrid, e în capul listei lui Manchester United. Real este singura echipă pe care Zidane a antrenat-o. 

Fostul mijlocaș francez a început la Castilla, echipa a doua a madrilenilor, de la care a fost promovat în ianuarie 2016. Au urmat ani cu mare succes pentru „galactici”. 

Sub comanda lui Zidane, Real a câștigat 3 Ligi ale Campionilor, două campionate, două SuperCupe ale Spaniei, două SuperCupe ale Europei și două Campionate Mondiale ale Cluburilor. Un total de 11 trofee în 4 ani și jumătate.

Sub Zidane, Real Madrid a disputat 263 de meciuri, 174 dintre acestea fiind victorii. Nivelul echipei a scăzut în al doilea mandat, în care Zizou nu l-a mai avut la dispoziție pe Cristiano Ronaldo. 

United a tatonat deja terenul și plănuiește să facă o ofertă substanțială pentru a-l convinge pe Zidane să vină în Albion, conform Mirror. Zidane nu e încântat să preia o echipă în plin sezon, dar există șanse bune ca cele două părți să bată palma, potrivit sursei citate.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Pedri este Golden Boy 2021! Reacția mijlocașului de la Barcelona

Fiul lui Palop calcă pe urmele tatălui său: e portar, dar a marcat în ultimul minut și a adus victoria echipei sale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează