INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Fiul lui Palop calcă pe urmele tatălui său: e portar, dar a marcat în ultimul minut și a adus victoria echipei sale

Alejandro Palop
Alejandro Palop

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 13:38 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 13:53

Alejandro Palop, fiul lui Andres Palop (48 de ani), fostul portar al Sevillei, a reușit să reproducă performanța care l-a făcut celebru pe tatăl său. Tânărul portar a marcat în minutul 90 un gol decisiv pentru echipa la care evoluează.

Alejandro Palop e tot portar și evoluează la echipa de tineret a clubului Torrent din Valencia. Într-un meci cu Alzira, scorul era 1-1 în minutul 90, iar adversarii aveau o lovitură liberă în apropierea careului.

Portarul a reținut balonul și a degajat imediat mingea pentru a-și lansa coechipierii într-un contraatac rapid, însă mingea a fost trimisă atât de puternic, încât l-a păcălit pe portarul adversarilor și a ajuns în poartă. Gol pentru Torrent, reușit de portar din propriul careu de fiul legendarului portar.

Reușita a produs o explozie de bucurie din partea coechipierilor echipei sale care l-au felicitat și a adus aminte de golul de generic reușit de tatăl său în urmă cu 14 ani.

Reacția lui Andres Palop: „Zi de neuitat!”

Andres, tatăl lui Alejandro, a reacționat și el la reușita fiului cu un mesaj plin de sfaturi pe Twitter: „Zi de neuitat pentru echipa Torrent! Gestionarea succesului și a zilelor mai puțin reușite este o temă importantă de menținere a echilibrului pentru cei tineri. Să se bucure cât mai mult, dar mintea trebuie să aibă mereu această preocupare: mâine mă antrenez mai mult și mai bine”

Golul lui Palop Sr., coșmarul lui Mircea Lucescu

Pe 15 martie 2007, portarul Andrés Palop a intrat în istoria Sevillei. Era al 4-lea minut de prelungire (3 și 18 secunde) în timpul regulamentar al meciului de la Donețk. Șahtior, echipa lui Mircea Lucescu, conducea cu 2-1 și, după 2-2 în tur, s-ar fi calificat în „sferturile” Cupei UEFA.

La ultima fază, la ultimul corner, executat de Dani Alves, Palop a înscris cu capul din mijlocul careului. 2-2, și andaluzii au învins în extra time, 3-2, cucerind trofeul și în acel sezon, al doilea consecutiv!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dezvăluire suprinzătoare din Argentina: „Maradona a fost îngropat fără inimă pentru a nu-i fi furată”

Ministrul Sportului din Franța cere măsuri în cazul agresiunii lui Dimitri Payet: „Nu se poate așa ceva! Trebuie dictate sancțiuni”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează