INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Dezvăluire suprinzătoare din Argentina: „Maradona a fost îngropat fără inimă pentru a nu-i fi furată”

Diego Maradona // Foto: Getty Images +4   FOTO
Diego Maradona // Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 12:48 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 13:58

Nelson Castro, medic și jurnalist din Argentina, afirmă că Diego Maradona a fost îngropat fără inimă din două motive: pentru a evita ca aceasta să îi fie furată din sicriu și pentru a fi studiată deoarece ar fi mai mare decât în mod obișnuit.

Pe 25 noiembrie se va împlini un an de la dispariția lui Diego Maradona, însă apar noi controverse în jurul morții sale. Una dintre ele a fost lansată de medicul Nelson Castro în cartea pe care a scris-o, intitulată „Sănătatea lui Diego: povestea adevărată”. Acesta susține că a reușit să acceseze fișiere secrete și documente nepublicate despre Maradona.

Medic din Argentina: „Suporterii lui Gimnasia voiau să îi fure inima lui Maradona”

Într-un interviu de promovare a cărții sale, Castro a făcut o dezvăluire neașteptată: „Exista un grup de suporteri ai echipei Gimnasia care plănuiau să îl dezgroape și să îi extragă inima. S-a aflat că acest lucru urma să se întâmple, așa că i s-a extras inima înainte de înmormântare pentru a evita un episod neplăcut și pentru o studia deoarece acest organ este foarte important în stabilirea cauzei morții lui Maradona”.

Doctorul a explicat și de ce inima lui Maradona a ajuns obiect de studiu. „Inima lui cântărea jumătate de kilogram, în timp ce o inimă normală are 300 de grame. Avea inima mare din cauza insuficienței cardiace și a bolii cardiace de care suferea”, susține Castro.

Nelson Castro: „Maradona a început să se drogheze de când era la Boca”

Castro a scris în cartea sa despre toate problemele medicale ale lui Maradona, invocând și episodul din 2000, când Diego a ajuns în stare gravă la spital. Castro a vorbit cu toți doctorii care l-au tratat și a investigat toate documentele medicale ale starului argentinian.

Concluzia lui: „Maradona avea un corp privilegiat în ceea ce privește rezistența sa. Alți oameni în situația lui ar fi murit mult mai devreme. Problema este că nu a vrut niciodată să urmeze o recuperare susținută”.

Medicul a mai vorbit și despre dependețele fotbalistului. „A fost o persoană dependentă de droguri încă de la o vârstă fragedă, a început să se drogheze când juca la Boca Juniors. Era dependent și de sex, avea o voracitate sexuală impresionantă, a avut întotdeauna un mediu în care era înconjurat de femei”.

Maradona avea nevoie să se simtă iubit, era centrul lumii, dar avea o personalitate volatilă, iar asta l-a dus la o viață trăită în exces.

 - Nelson Castro

Citește și alte știri despre Maradona:

Supermeci Barcelona - Boca Juniors, în memoria lui Diego Maradona » Când și unde va avea loc

Noi dezvăluiri despre viața lui Diego Maradona! Fosta iubită a argentinianului: „Era violent şi bolnav de gelozie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
380912830348081
Gogu Steriade  •  22 Noiembrie 2021, 17:52
Postat de ticlazau pe 22 Noiembrie 2021, 15:49

Eu zic ca Maradona nu a murit. E pe undeva pe o insula din Oceania. Au ingropat o sosie.

Da, la fel ca Elvis si M. Jackson, nu?

ticlazau
ticlazau  •  22 Noiembrie 2021, 15:49

Eu zic ca Maradona nu a murit. E pe undeva pe o insula din Oceania. Au ingropat o sosie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează