INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Mesajul lui Răzvan Lucescu după cea de-a șaptea victorie la rând cu PAOK: „Am o echipă fantastică”

Răzvan Lucescu, la conferința de presă
Răzvan Lucescu, la conferința de presă

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 13:07 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 13:25

Răzvan Lucescu (54 de ani) se declară supermulțumit de evoluția elevilor săi: „Trebuie să continuăm să ne sacrificăm, să fim umili și responsabili. Sunt fericit pentru ceea ce am realizat și pentru modul în care jucătorii mei dau totul în teren”. PAOK e lider după 14 etape în Superligă, cu un punct peste Panathinaikos.

Pentru prima oară în acest sezon Răzvan Lucescu a urcat pe prima poziție în campionatul Greciei. Victoria de duminică, la Tripoli, 4-1 cu Asteras, e a șaptea din suita de succese în toate competițiile pentru PAOK

Calcă apăsat pe urmele lui Cristiano Ronaldo. Ce record a mai egalat golgheterul din La Liga!
SPANIA
Calcă apăsat pe urmele lui Cristiano Ronaldo. Ce record a mai egalat golgheterul din La Liga!

De 49 de zile n-a mai pierdut în campionat formația din Salonic, de la un 0-2 la Atena cu AEK. Luce jr n-a ratat prilejul de a lăuda performanța elevilor săi:

„Nu mă surprind rezultatele noastre, pentru că îi văd în fiecare zi pe jucători cum se implică. Nu doar că am învins, dar am etalat și un fotbal foarte bun. Am marcat goluri excelente, după faze colective. 

Sunt fericit pentru c-am făcut o treabă fantastică, două dintre goluri în urma unor recuperări în situații dificile. E o perioadă în care avem multă încredere în noi".

Răzvan Lucescu: „Prin muncă poți acoperi erorile inerente”

Antrenorul român, care joi are ultimul meci al anului, cu Heraklion în deplasare, elogiază lotul pe care îl are la dispoziție:

8victorii și o remiză a înregistrat Răzvan Lucescu la PAOK în ultimele nouă partide disputate în Superligă, Conference League și Cupa Greciei, golaveraj 27-9

„Fiecare jucător e important, fiecare are calitățile lui. Dacă vrei să ai succes și să realizezi lucruri importante, trebuie să dai totul pentru echipă. Le-am spus-o jucătorilor de mai multe ori. 

Avem nevoie să abordăm toate partidele cu aceeași mentalitate. Pentru mine nu este important că am marcat patru goluri, ci că am făcut presing și am avut intensitate. Prin muncă poți acoperi greșelile inerente și câștiga încredere".

Suntem încă într-un proces de a construi lucruri. Dacă suntem concentrați, arătăm că putem realiza multe lucruri în toate competițiile în care participăm. Tratăm fiecare meci ca și cum ar fi o finală și e important că prin rotația jucătorilor am dat șanse tuturor.

Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

«Generalul» știe cum să ne vorbească, mai ales nouă, atacanților, dar știe de asemenea cum să pregătească grupul. E adevărat că el cere mereu mai mult de la atacanți și mie îmi place foarte mult asta.

Mbwana Samatta, atacant PAOK

Citește și alte știri de fotbal internațional

L-a scos după doar 18 minute și apoi i-a cerut scuze în public! Antrenorul îl va pune pe lista de transferuri în ianuarie
ITALIA
L-a scos după doar 18 minute și apoi i-a cerut scuze în public! Antrenorul îl va pune pe lista de transferuri în ianuarie
„Dublă” Kane, victorie Bayern! Englezul a câștigat duelul golgheterilor și i-a apropiat pe bavarezi de Leverkusen
BUNDESLIGA
„Dublă” Kane, victorie Bayern! Englezul a câștigat duelul golgheterilor și i-a apropiat pe bavarezi de Leverkusen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
atacama
atacama  •  18 Decembrie 2023, 18:18

Asta cine este ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează