INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Messi, afectat emoțional de pandemie: „Simt o frustrare enormă!” » Ce l-a durut cel mai mult

Leo Messi // FOTO: Instagram +38   FOTO
Leo Messi // FOTO: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 31 mai 2020 13:24

Leo Messi, căpitanul Barcelonei, vorbește despre drama prin care am trecut din cauza pandemiei de coronavirus. „Să pierzi oamenii dragi și să nu poți nici măcar să te desparți de ei... Asta e cel mai crud”.

Leo Messi suferă. Suferă pentru toți cei care au pierdut persoanele iubite în această pandemie. Pentru el, nu există ceva mai greu de suportat.

„Noi toți rămânem cu o îndoială în suflet. Ne întrebăm cum va fi lumea după tot ce s-a întâmplat", spune căpitanul Barcelonei într-un interviu pentru El Pais Semanal. „Dincolo de izolare, de această situație care ne-a surprins, ne-a șocat, mulți au fost cu adevărat afectați. Au rămas fără cei dragi și nici măcar nu s-au putut despărțit de ei. Asta e cel mai crud".

Argentinianul a văzut „mai multe lucruri negative în criza provocată de coronavirus, dar nu este nimic mai rău decât să nu mai ai lângă tine oamenii pe care-i iubești, rudele, prietenii. Simt o frustrare enormă. Este nedrept". Crede că „nimic nu va mai fi la fel. Nici fotbalul, nici viața".

GALERIE FOTO Imagini de colecție din istoria Barcelonei: de la Guardiola la Messi

Patrick Kluivert și Rivaldo la Barcelona
Gică Popescu pe vremea când juca la Barcelona
+34 FOTO

VIDEO.  Sandro Rosell, fost președinte la Barcelona între 2010 și 2014, a vorbit despre cum a fost viața lui în închisoare

Citește mai multe știri din La Liga: 

Messi, afectat emoțional de pandemie: ”Simt o frustrare enormă”. Ce l-a durut cel mai mult

Sandro Rosell precum Gigi Becali! A dat din pușcărie hârtia cu noile achiziții și echipa de start a Barcelonei: „Wilian fundaș dreapta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează