INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Sandro Rosell precum Gigi Becali! A dat din pușcărie hârtia cu noile achiziții și echipa de start a Barcelonei: „Wilian fundaș dreapta”

FOTO: Guliver/GettyImages +38   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 17:09

Sandro Rosell (56 de ani), fost președinte la Barcelona între 2010 și 2014 și-a lansat azi cartea „ O îmbrățișare puternică”, pe care a scris-o în cele 645 de zile din închisoare.

În carte, pe lângă cazul pentru care a fost închis și cum și-a petrecut cei doi ani de pușcărie, Rosell vorbește și despre Barcelona.

Într-unul dintre capitole, Rosell dezvăluie că a încercat să facă echipa de start a Barcelonei, în iulie 2018, când nu mai era conducătorul clubului. Josep Maria Bartomeu, actualul președinte al catalanilor, l-a vizitat pe Rosell, iar acesta din urmă i-a dat o foaie pe care a scris echipa de start și sistemul pe care să le folosească Ernesto Valverde, antrenorul de atunci al Barcelonei, potrivit Mundo Deportivo.

Echipa propusă de Rosell: Ter Stegen – Willian, Pique, Umiti (Langlet), Alba - Busquets, Rabiot – Messi – Dembele, Suarez, Coutinho

Pentru a alinia acea echipă, Barcelona trebuia să-i transfere pe Adrien Rabiot, care atunci era la PSG, iar acum e la Juventus, și pe Willian, extrema lui Chelsea, pe care Rosell îl vedea ca fundaș dreapta.

Spaniolii mai scriu că Bartomeu nu l-a băgat în seama pe Rosell și nici măcar nu i-a dat hârtia antrenorului Ernesto Valverde.

FOTO. Imagini spectaculoase din istoria Barcelonei

Gică Popescu pe vremea când juca la Barcelona
+34 FOTO

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

Mărturii cutremurătoare ale fostului președinte al Barcelonei: „În prima zi la pușcărie, mi-au dat 4 prezervative și 4 pungi cu vaselină”

Maratonul La Liga » Marca a întocmit calendarul finalului de sezon: 32 de zile consecutive cu fotbal!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  28 Mai 2020, 18:50

Asta-i culmea !! La ce sa se inspire ?? Rossel dadea o lista din puscarie cu eventualele achizitii pentru anul competitional care urma !! Al nostru”intelectual” suna din puscarie sa impuna primul 11 si schimbarile de la pauza !! Noroc ca Galca nu l-a prea ascultat si a reusit in acel an sa castige cu Fcsb tot ce se putea castiga in Romania !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează