INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Messi, eroul oamenilor nevoiași din Argentina » Gestul superb pe care l-a făcut starul Barcelonei

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2019 15:49

Lionel Messi, gest impresionant făcut de starul Barcelonei la Rosario. Timp de două săptămâni, restaurantul său din orașul natal le deschide ușa în fiecare seară oamenilor nevoiași. 

Situația tensionată din jurul său, eliminarea Argentinei și scandalul de la Copa América, el riscând până la doi ani de suspendare după ce a acuzat de corupție confederația sud-americană, nimic nu pare să-l afecteze pe Messi. Și să-i schimbe felul de a fi. Generos.

Căpitanul naționalei albiceleste și al Barcelonei s-a întors acasă, la Rosario, și a făcut un alt gest impresionant. Timp de două săptămâni, restaurantul său (VIP) le deschide ușa în fiecare seară oamenilor cu probleme, anunță presa argentiniană.

„Le oferim mâncare caldă, dar și o cafea, suc și un pahar de vin. Zilnic între orele 19 și 21, timp de 15 zile”, a declarat Ariel Almada, managerul VIP. 

A fost o veste extraordinară pentru cei nevoiași. Potrivit Clarin, stabilimentul lui Messi a devenit un fel de refugiu seara, când temperatura a scăzut sub 0 grade Celsius.

UEFA neagă că va primi Argentina în Liga Națiunilor

După Copa América, a apărut la Buenos Aires speculația că federația argentiniană (AFA) amenință că va părăsi CONMEBOL și se va muta la UEFA, urmând să participe în competițiile Europei, după modelul Israelului. Mai ales, că, susținea Olé, UEFA a invitat naționala albicelestă să participe în Liga Națiunilor. Forul de la Nyon a dezmințit această informație: „Nu e nimic adevărat. Argentina nu a cerut să joace în turneele UEFA și nici să devină membru UEFA. Noi nu intrăm în această dezbatere și nici nu o vom face”.

Citește și:

Lionel Messi, scandal imens: a refuzat medalia și a pornit războiul: „Noi nu trebuie să facem parte din această corupție!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
706409849468094
Radu Vernescu  •  09 Iulie 2019, 16:54

Bun 15 zile ... iti mai faci ceva reclama in sensul " ce baiat bun esti tu" si la banii tai nu se simte. S-o fi facut permanent te respectam asa se vede ca ai de fapt alte interese.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează